Jurek

Vikarierande Business Controller

Vikarierande Business Controller till Di Luca & Di Luca AB

Är du analytisk med ett genuint intresse för verksamheten? Vill du arbeta nära affären i en kultur som präglas av att vilja utvecklas och tänka nytt? Då vill vi gärna att du söker tjänsten som Business Controller hos oss!


Din roll:

Att vara Business Controller på Di Luca & Di Luca innebär att implementera och äga företagets finansiella verksamhetsstyrningsprocess samt att vara affärspartner åt företagets funktioner.


Arbetsuppgifter:

• Ansvara för företagets rullande prognosprocess
• Systemägare av företagets prognosverktyg - Bizview
• Ansvara för företagets BI-utveckling och kalkyluppföljning i Qlikview
• Systemägare av företagets BI-verktyg Qlikview
• Utveckla processer och system
• Rapportering, analys och uppföljning
• Förbereda beslutsunderlag till styrelse, VD och ledningsgrupp
• Agera affärspartner åt företagets funktioner
• Initiera och följa upp förbättringsområden


Vem är du:

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning och ca 3–5 års erfarenhet av liknande roll, gärna erfarenhet från arbete med rullande prognos. Rollen kräver att du är van att hantera stora datamängder samt har goda kunskaper i något BI-verktyg. Vidare behärskar du Excel på en avancerad nivå och har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas i rollen som Business Controller ser vi att du är nyfiken, självständig och analytisk. Du har ett genuint affärsintresse och en vilja att ständigt utveckla och förbättra. Vidare kräver rollen att du är kommunikativ samt trivs att arbeta med flera kontaktytor i en snabbfotad organisation.


Vi erbjuder:

Du erbjuds en utvecklande roll i ett etablerat bolag i en tillväxtbransch. Här har du möjlighet att påverka i en miljö med snabba beslutsvägar. Tjänsten är ett vikariat på heltid under ca 15 månader på vårt kontor på Alsnögatan 11, i Stockholm.


Om Di Luca & Di Luca:

Familjeföretaget Di Luca & Di Luca grundades 1971 av Fernando Di Luca – italienaren som tog olivoljan, pastan och kunskapen om medelhavsmaten till Sverige. Di Luca & Di Luca utvecklar och säljer mat från Italien och länderna kring Medelhavet, under det egna varumärket Zeta, samt ett antal starka agentursvarumärken. Företaget omsatte 2017 drygt 1 miljard kronor. Di Luca & Di Luca ägs av familjen Di Luca och är en del av koncernen Gruppo Di Luca där vinimportören Enjoy Wine & Spirits AB samt restaurangverksamheten Deli Di Luca ingår.

Läs gärna mer på www.diluca.se


Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Di Luca med Jurek Rekrytering och Bemanning.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catharina Airiman på telefon: 076-002 69 09 eller via mail: catharina.airiman@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

 


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 september

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Vikarierande Business Controller