Jurek

Är du ekonomichef och redo för nya utmaningar?

Är du en driven ekonom som vill ta dig an nya spännande utmaningar? Vill du vara med på en tillväxtresa, där du får möjligheten att forma och utveckla företagets ekonomiavdelning? Då kan det vara Dig vi söker till rollen som ekonomichef för Takorama!

 

Om tjänsten

Som ekonomichef för Takorama får du möjligheten att ta dig en an en riktigt rolig utmaning. Företaget har stora planer på tillväxt och söker nu en ekonomichef som vill skapa förutsättningar för tillväxt. I den här rollen får du chansen att etablera och implementera nya rutiner för företagets ekonomifunktion. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för den dagliga ekonomin, i stort och smått. Vi ser därmed att du som söker är prestigelös, och gärna kavlar upp ärmarna när det behövs!

 

Arbetsuppgifter

I den här rollen får du möjligheten att jobba med företagets hela ekonomi, från ax till limpa. Du kommer att vara involverad i allt från att kontera fakturor till att sköta bokslut och rapporteringar. Samtidigt som du ansvarar för den operativa ekonomin kommer du att få arbeta strategiskt tillsammans med företagets VD för att etablera nya rutiner för ekonomifunktionen. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera, men inte begränsas till:

 

- Fakturahantering

- Löpande bokföring

- Månadsbokslut

- Årsbokslut

- Årsredovisning

- Avstämningar

- Rapportering

- Implementera och utveckla rutiner för företagets ekonomiavdelning

 

Du som söker

Vi tror att du som söker är en driven person som tycker om utmaningar. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter. Vidare är du en lagspelare, som tillsammans med företagets VD vill ta Takorama till nästa nivå. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomichef och vi ser gärna att du har arbetat i ett börsnoterat företag.

 

Ansökan

I den här processen samarbetar Takorama med Jurek Rekrytering & Bemanning. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag där planen är övergång till en fast tjänst. Möjlig placering för tjänsten är på Takoramas kontor i Kungälv, alternativt i Uddevalla. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. För frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Är du ekonomichef och redo för nya utmaningar?