Jurek

Vi söker nu två Legal Assistants till Gernandt & Danielsson

Vill du bli en del av en stor byrå i mindre format och tillhöra ett sammansvetsat team av jurister och assistenter? Vi är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer och som assistent hos oss har du som främsta uppgift att supportera våra jurister i syfte att skapa största möjliga mervärde för våra klienter.

 

Vi förstärker nu vår assistentgrupp med två legal assistants som, tillsammans med övriga assistenter, kommer att stötta byråns jurister. Byrån är organiserad i tre större verksamhetsgrupper där varje assistent är kopplad till en grupp.

 

 

Om verksamhetsgrupperna

Corporate (inkluderar alla transaktionsärenden såsom privat och publik M&A, equity capital markets och debt capital markets)

 

Dispute Resolution (inkluderar tvister, skiljeförfaranden och corporate investigations)

 

Specialist (inkluderar alla specialistgrupper såsom finansiell reglering, EU- och konkurrensrätt, arbetsrätt, immaterialrätt samt fastighets- och hyresrätt)

 

 

Om rollen

Som assistent kommer du att ingå i en av byråns tre verksamhetsgrupper. Arbetsuppgifterna och tempot varierar, men i huvudsak ansvarar du för följande arbetsuppgifter:

 

• Administrativ support och kvalificerad service till juristerna

• Framtagande av skriftlig korrespondens på svenska och engelska

• Textredigering, korrekturläsning, framtagande av presentationsmaterial i Powerpoint samt dokumenthantering

• Kopiering, inbindning och arkivering (digital och fysisk)

• Mötes- och resebokningar och koordinering

• Informations- och databassökningar

• Delaktighet i olika interna projekt

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll, företrädesvis från advokatbyrå, revisionsbyrå, konsultbolag eller annan verksamhet inom Professional Services. Du är en van användare av Office-programmen och har tidigare erfarenhet av något affärssystem (CSI meriterande). Du talar och skriver svenska och engelska flytande och är en god kommunikatör i skrift och tal.

 

 

Vem är du

För att trivas i rollen behöver du vara flexibel i din inställning och vara sugen på arbetet i high performance-miljö, som inte sällan präglas av korta deadlines. Du är serviceminded och initiativrik och trivs med att arbeta i team även om du samtidigt har god förmåga att driva ditt arbete framåt självständigt. Vidare krävs att du har en god språklig förmåga och är noggrann och kvalitetsmedveten. Hos oss är det högt tempo och du kan behöva utföra många uppgifter parallellt varför det är viktigt att du har skinn på näsan, god prioriterings- och stresshanteringsförmåga samt tar ansvar för de uppgifter du utför. Som person är du positiv, trivs i en social kontext och trygg i dig själv. Förhoppningsvis har du också ett intresse för näringslivet och advokatverksamheten i stort.

 

 

Ansökan

Vill du bli en del av vårt team och känner igen dig i ovanstående beskrivning ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och urvalsprocessen sker löpande där tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på susanne.waering@jurek.se.

 

För mer information, se www.gda.se.

 

sökord: juristassistent, legal assistant, legal support, advokatsekreterare, administrativ assistent, assistent

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Vi söker nu två Legal Assistants till Gernandt & Danielsson