Jurek

Marknadskommunikatör till bolag inom IT-branschen

Har du arbetat några år med marknadsföring och nu känner att du vill ta nästa steg? Lockas du av eget ansvar och möjlighet att påverka? Då kan rollen som Marknadskommunikatör vara något för dig!


Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi just nu en Marknadskommunikatör med erfarenhet av B2B. Vår kund är verksamma inom IT-branschen och arbetar globalt, med huvudkontor i Holland. I rollen som Marknadskommunikatör är du ytterst ansvarig för marknadsföringen mot B2B i Sverige, men arbetar tätt tillsammans med kollegor såväl i Sverige som Norden och Holland. Du kommer arbeta brett och få ett stort eget ansvar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
- Lokalanpassa content – såväl internt som till bolagets återförsäljare. 
- Fungera som stöd gentemot bolagets säljare, både vad gäller fysiskt material och inför digitala mässor och events.
- Kontakt med externa samarbetspartners och PR-byrå
- Planera, förbereda och genomföra digitala events och mässor samt uppföljning av dessa.
- Inbound Marketing i Hubspot.


Vem är du?
Personen vi söker till denna roll har samlat på sig några års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation samt har tidigare erfarenhet av B2B. Har du dessutom erfarenhet från liknande bransch, ser vi det som meriterande – men inget krav. Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial i grunden.

Du är kreativt lagd och har en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare har du erfarenhet och god kunskap av Adobe samt en god förståelse för CRM-system och Hubspot. Du trivs i en roll med många kontaktytor och har en god social förmåga. Det är ett krav att du talar och skriver obehindrat på både engelska och svenska.


Du erbjuds
En bred roll som kommer innebära ett stort eget ansvar! Trivs du i en organisation med högt tempo med korta beslutsvägar så kommer du definitivt trivas här. Kontoret är beläget i norra delen av Stockholm. Detta är ett föräldravikariat via Jurek rekrytering & Bemanning, med start omgående och löpande ett år framåt. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Content Specialist, Marknadskoordinator, Marketing Coordinator, Marknadsförare, Marknadskommunikatör, Marknadsföring, Marketing.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marknadskommunikatör till bolag inom IT-branschen