Jurek

Vi söker en HR-chef till konsultuppdrag i Köpenhamn

Brinner du för ledarskap och har en passion för att utveckla team? Är du inom kort redo för ditt nästa uppdrag och lockas av att få vara en del av en global organisation? Kommer du med en bred bakgrund inom HR och med en trygghet i konsultrollen? Då kan det vara dig vi söker.

 

För kunds räkning söker vi nu en HR-chef för ett långsiktigt uppdrag om initialt 12 månader, med start i mars. Du sitter med i ledningsgruppen för Norden och rapporterar till VD.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

• Ansvar för hela HR och lön inom Norden

• Uppföljning av budget inom HR-aktiviteter

• Projekt med ledningsgruppen

• Uppföljning av resultat

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag har en gedigen bakgrund inom HR, och kommer med en trygghet i samtliga förekommande processer över HR-året. Vi tror att du är van vid att ha personalansvar, och har en extra motivationsfaktor i att utveckla team och få dina teammedlemmar att växa i sina roller.

 

Som person blir du ofta beskriven som lyhörd, kommunikativ och engagerad. Du är trygg i dig själv och din kompetens, med en förmåga att sätta dig in i nya sammanhang och bidra.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en självständig roll i en trevlig arbetsmiljö i centrala Köpenhamn. Det är ett vikariat med start i mars och en förväntad varaktighet på 12 månader. Tjänsten är på heltid.

 

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande, är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Merima Kastrat på merima.kastrat@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

Om Jurek

Jurek Recruitment and Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Område

Malmö

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Vi söker en HR-chef till konsultuppdrag i Köpenhamn