Jurek Bemanning

Senior Redovisningskonsult till internationellt bolag

Är du en senior redovisningskonsult som letar efter nya möjligheter? Då kanske vi har uppdraget för dig!

Till vår kund i centrala i Stockholm söker vi en erfaren redovisningskonsult som kommer att ansvara för ett antal internationella kunder. Som kundansvarig redovisningskonsult ansvarar du för att på ett effektivt och kvalitativt sätt ge service till dina tilldelade kunder gällande redovisning och skatt. Du kommer att tillhöra ett Client service team och rapportera till Team Leader.

 

Du kommer att sitta tillsammans med teamet i fina lokaler vid Sergels Torg i Stockholm och ditt arbete kommer huvudsakligen att ske på kontoret. Vi söker dig med lång erfarenhet inom branschen och som vill bidra till kontorets tillväxt samt gruppens kompetensutveckling. I denna roll kommer du få kundansvar, du kommer arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter och till din hjälp har du stöttande kollegor.

 

 

Arbetsuppgifter:

· Förbereda rapporteringar till kund, bokslut och årsredovisningar samt granska löpande bokföring och göra avstämningar

· Säkra högkvalitativ leverans av redovisningstjänster till befintliga kunder

· Agera kontaktperson gentemot kund, revisor, skatterådgivare, advokat och andra berörda parter för att erhålla nödvändig information för rapporteringsändamål

· Skapa momsdeklarationer och inkomstdeklarationer till Skatteverket samt relevanta rapporter till Statistiska centralbyrån.

 

 

Kvalifikationer:

· Erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete från svensk redovisningsbyrå

· God vana vid att självständigt upprätta bokslut, årsredovisningar enligt såväl K2 som K3

· God vana vid att självständigt upprätta momsdeklarationer och inkomstdeklarationer

· Mycket goda kunskaper i Excel

· Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

 

 

Meriterande:

· Kunskaper i IFRS och/eller US GAAP

· Erfarenhet av koncernredovisning

· Erfarenhet av redovisning i utländska valutor

· Erfarenhet av rapportering till Finansinspektionen

· Erfarenhet av Fortnox, Microsoft Dynamics, Wolters Kluwer Bokslut & Skatt

· Auktoriserad redovisningskonsult

 

 

Vem är du:

För att passa i rollen ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete och du är van att jobba med internationella bolag och rapporteringar. Då du arbetar med ett flertal kunder samtidigt är det viktigt att du har en social framtoning, god prioriteringsförmåga och håller deadlines. Du är inte rädd för förändringar och har ett strukturerat, lösningsfokuserat och proaktivt förhållningssätt. Vidare ser vi att du är en trygg, öppen och social person och som gärna delar med dig av dina kunskaper till såväl kunder som kollegor.

 

 

Du erbjuds:

Du erbjuds ett ansvarsfyllt konsultuppdrag om 6 månader på en arbetsplats i en internationell miljö. Här har du chans att vara med och påverka kulturen och rutinerna som sätts i teamet och hos bolaget i stort. För rätt person erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Vidare kommer du få stort eget ansvar i ett team som gillar att ha roligt tillsammans och med god gemenskap. Ett stort plus är såklart också den fantastiska vyn du får från 13:e våningen på Sergels Torg, med utsikt över nästan hela Stockholm!

 

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på sophie.paus@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Sophie Paus

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior Redovisningskonsult till internationellt bolag