Jurek Bemanning

Vi söker ekonom till Treasury Backoffice teamet

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en ekonom till vår kund i centrala Stockholm. Du kommer att tillhöra gruppen Shared Services som ingår i enheten Ekonomi & Finans och Verksamhetsstöd och du kommer arbeta i Treasury Backoffice teamet. Teamets huvudsakliga uppdrag är att ta fram dagliga likviditetsrapporter, hantera fullmakter och administrera bankkonton samt agera kontaktperson till banker. Arbetsuppgifterna kommer även innebära:

• Löpande arbete med likviditetsprognoser på kort och lång sikt, samt analys av prognos mot utfall för moder- och dotterbolag.

• Användarstöd för koncernens gällande banksystem och prognosverktyg.

• Arbeta med månadsbokslut.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknade arbete. Vi tror att du är en positiv person som gillar att samarbeta och har god förmåga att sätta dig in i olika arbetsuppgifter. För att lyckas i denna roll krävs det att du är noggrann och mån om att nå resultat inom uppsatta deadlines. Vi ser även att du har erfarenhet av värdepappers- och prognossystem samt att du tidigare arbetat med att utveckla likviditetsprognoser på både kort och lång sikt. Du är även en van användare i Officepaketet, framförallt i Excel.


Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund. Uppdraget är på heltid med start första mars till och med sista augusti med chans till förlängning.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
petronella.wilse@jurek.se

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Vi söker ekonom till Treasury Backoffice teamet