Jurek Bemanning

Jurist till konsultuppdrag inom säljteam sökes

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en jurist för ett kortare bemanningsuppdrag före sommaren och efter sommaren. Du kommer att tillhöra företagets kommersiella team och rapportera till Vice President Commercial EMEA/APAC. Rollen är bred och du kommer att arbeta och sitta tillsammans med organisationen där du agerar som ett juridiskt stöd i avtalsfrågor för organisationen och deras säljare som är ute på fältet i olika länder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att ge löpande rådgivning kring avtal, projektleda större avtal, granska avtal och ge rekommendationer.


Vem är du?

Vi söker dig som är jurist och som har flera års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå, som bolagsjurist eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med följande kommersiell avtalsrätt samt också gärna integritetsfrågor och personuppgiftsfrågor. 

Som jurist är du självgående i ditt arbetssätt, noggrann, strukturerad och har hög integritet. Som person är du prestigelös, har ett affärsmässigt arbetssätt och en mycket god samarbetsförmåga. Du tar egna initiativ och du trivs med att ge service och att arbeta i en omväxlande miljö. Du är kommunikativ och flytande i engelska och svenska.


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll på ett entreprenöriellt företag i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start snarast möjligt, vilket innebär att du kommer bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och arbeta ute hos vår kund. Om du har ytterligare frågor kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på asa.dahlberg@jurek.se alternativt på 031 - 712 83 49.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.
Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Åsa DahlbergAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Jurist till konsultuppdrag inom säljteam sökes