Jurek Bemanning

Vi söker biträdande jurist till Eurolawyers

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist arbetar du brett med kommersiella avtal, marknadsrätt och GDPR frågor.  Du kommer att ingå i den affärsjuridiska avdelningen på kontoret. Du arbetar självständigt som en del av ett större team och du kommer att ha många olika kontaktytor internt såväl som externt. Du arbetar självständigt med dina uppdrag och har direktkontakt med klienter.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och minst två-tre års erfarenhet, gärna flera, från advokatbyrå eller bolag.  Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Kunskaper i franska är meriterande. För att lyckas i rollen tror vi att du är affärsmässig, driven och serviceinriktad. Vidare är du noggrann och inser vikten av tillgänglighet.

 

Du kommer till en mindre organisation med tio jurister och det är viktigt att du har en god social förmåga och trivs på en mindre arbetsplats. Du ges stora möjligheter att utvecklas och vi ser att du är driven och har en ambitiös inställning till din yrkesroll. Ett personligt ansvarstagande värdesätts högt.

 

Advokatfirman präglas av ett prestigelöst och flexibelt arbetsklimat där samarbete och gemensamma mål om att ge affärsmässiga råd som på bästa sätt tillvaratar klientens intressen, värderas högt.

 

 

Du erbjuds

Du kommer till en trevlig arbetsplats, belägen centralt i Stockholm, som värnar om sina anställda och aktivt arbetar med personlig och professionell utveckling. Du erbjuds ett arbete med internationella kontakter och intressanta arbetsuppgifter.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Eurolawyers Advokatfirma med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan inklusive betyg så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki, telefon 0766331440.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om verksamheten

Eurolawyers Advokatfirma är en medelstor advokatbyrå i centrala Stockholm med kontor och medarbetare i Göteborg och i Paris. Vår byrå har två huvudgrenar i form av affärsjuridik/GDPR och internationell privaträtt. Vi företräder både internationella bolag och privatpersoner, oftast med anknytning till Frankrike. I Stockholm biträder vi franska multinationella företag i Norden. I Frankrike biträder vi svenska företag och privatpersoner. Se www.eurolawyers.net

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Vi söker biträdande jurist till Eurolawyers