Jurek Bemanning

Bolagsjurist inom finans- eller telekom till spännande uppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en bolagsjurist som kommer att arbeta med bolagets konsumentaffär. Du kommer arbeta brett inom affärsjuridiken, men främst med kommersiella avtal och IT projekt.  

Vem är du?
Du har en juristexamen och flera års erfarenhet av att arbeta med allmän affärsjuridik, gärna i en bolagsjuristroll. Det är meriterande om du har erfarenhet från telekom- eller finansbranschen. Du är social, kommunikativ och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett spännande bolag. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning på ca ett år fr.om. februari/mars 2019. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller 
agnes.smedberg@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist inom finans- eller telekom till spännande uppdrag