Jurek

Verksamhetscontroller till myndighet i Stockholm

Just nu söker vi en verksamhetscontroller med start omgående som tidigare arbetat på en statlig myndighet. Låter detta som ett uppdrag för dig? Välkommen in med din ansökan!


Arbetsbeskrivning
I rollen som verksamhetscontroller kommer du ansvara för och samordna divisionens ekonomiska planering, uppföljning och rapportering samt divisionens verksamhetsplaneringsprocess. Vidare kommer du att samordna divisionens uppföljning av verksamhetens resultat i samarbete med övriga inom avdelningen ledningsstöd och i samarbete med myndighetens centrala ekonomifunktion och andra interna stöd- och ledningsfunktioner. Under uppdragets period ingår månadsuppföljning, stöd till projekt och pågående utvecklingsarbete i form av kostnadsberäkningar, finansieringsfrågor, ekonomiska överenskommelser och stöd till projektledare i budget och uppföljning. I denna roll kan även resor förekomma. 


Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Vidare söker vi dig som har ett analytiskt förhållningssätt och är pedagogisk då presentation av resultat kommer att förekomma i denna roll. Andra krav för tjänsten är: 

• Akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande relevant utbildning 
• Minst fyra års erfarenhet av arbete med ekonomi- och verksamhetsstyrning
• Haft ett uppdrag/arbetat under 6 månader de senaste tre åren på en statlig myndighet

Meriterande är om du också har: 
• Erfarenhet av ekonomisystemet Agresso
• Erfarenhet av projekt (budget och uppföljning) 


Vad vi erbjuder
Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start omgående och löper till och med september 2020. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Verksamhetscontroller till myndighet i Stockholm