Jurek

Bolagsjurist till värdedrivet start-up

Collegial AB är en del av Combient-gruppen som arbetar med 30 av de största företagen i Norden och har en gemensam mission att påskynda den digitala transformation som pågår i alla industrier. Arbetskraftsomställningen är en av nästa årtiondes största socioekonomiska utmaningar och Collegial är Combients läroplattform för on-line utbildningar och vidareutveckling av anställda. Collegial är en strategisk partner inom och utom sin ägargrupp och tillför värde genom kulturförändringar, change management och utvecklande av lärandestrategier bland annat genom ett framtaget verktyg för kollegialt utbyte.

Collegial söker nu sin första bolagsjurist som får möjligheten att växa med bolaget i en mycket expansiv fas.


Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer det inledningsvis att vara ett fokus på kommersiella avtal och du kommer att arbeta nära VD avseende upprättande, granskning och förhandling av framförallt samarbetsavtal och kundavtal men även övriga typer av avtal som uppkommer i bolagets verksamhet. Företagets partners och kunder är många av Sveriges största bolag och många av avtalen är långsiktiga och strategiska.

Arbetsuppgifterna kommer även att innefatta arbete med bolagsformalia samt frågor kring GDPR och data privacy.

I dagsläget bedöms arbetsuppgifterna inte motsvarar en heltidsanställning och det finns möjlighet att antingen arbeta deltid eller att fylla resterande arbetstid med att hantera juridiska frågor som uppkommer i majoritetsägaren Combient. Dock förutser man att bolagsjuristtjänsten på Collegial inom en relativt snar framtid kommer att bli en heltidstjänst och då kommer man att vara helt dedikerad till Collegial. .

Du rapporterar till VD och tjänsten är placerad på Collegial i en av Hötorgsskraporna.


Vem är du?

Du har en juristexamen och cirka fem års relevant arbetslivserfarenhet. Lämplig bakgrund kan vara från advokatbyrå och/eller bolag och du måste ha mycket god erfarenhet av kommersiella avtal och avtalsförhandlingar. Du måste också kunna arbeta helt obehindrat på engelska och det är mycket meriterande om du har internationell erfarenhet.

Du kommer att arbeta i en mindre organisation under en stark expansionsfas och för att trivas bör du vara prestigelös i ditt sätt och tycka att det är kul att arbeta varierat med både mer och mindre komplexa uppgifter.

Du kommer till ett bolag som attraherar mycket kompetenta medarbetare där alla har ett patos för verksamheten och bolagets vision. Bolaget arbetar värdedrivet och i nära partnerskap med sina kunder och ser framför sig att bolagsjuristen är en person som delar visionen och arbetar kvalitetsdrivet.


Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Collegial AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se, notera att vi inte tar emot ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733 10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

We are on a mission to radically increase people development in and between organizations. We work with Culture of Learning – empowering employees to reach their full potential.

Core Values

A healthy and vibrant workplace is a manifestation of the values that we live by. They have a profound effect on what we as a team can accomplish and lay the foundation of the culture we want to inspire.

Customer value first-and-foremost - Our top priority is to add sustainable value to our customers. We listen carefully to understand our customers´ needs-and-objectives.

Growth mindset - We seek opportunities to grow and develop with every challenge we come across.
Continuous improvement is part of our DNA.

Rise together - We proactively seek to inspire and support those around us. By complementing each other´s abilities we get further, faster, with more joy and satisfaction.

Keep it simple - We always strive to simplify the complex.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Helena Woodcock
0733-10 95 85Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 januari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsjurist till värdedrivet start-up