Jurek

VD Assistent till Stockholm Exergi

På Stockholm Exergi arbetar vi alla mot det gemensamma målet att vara en klimatpositiv verksamhet senast under 2026. Det vill säga, att fånga in mer koldioxid ur atmosfären än vad vi själva släpper ut och på det sättet bidra till att motverka klimatförändringarna. Genom att utveckla tekniken bio-CCS jobbar vi för att kunna fånga in koldioxid och skapa minusutsläpp. Vi rekryterar nu vår nya VD Assistent och vill ha med dig på resan!

 

Vad kan vi erbjuda dig?

I rollen som VD Assistent kommer du att arbeta med att stödja, underlätta och möjliggöra VD:s arbete internt och externt genom att frigöra tid och möjliggöra rätt prioritering för bolagets bästa.

 

I rollen krävs det att du tar ett övergripande ansvar för VD:s och företagsledningens gemensamma administration. Det innefattar både direkt arbete åt VD samt självständiga arbetsuppgifter i relation till intern organisation och externa intressenter. Rollen förutsätter flexibilitet och ständig utveckling tillsammans med VD. Du arbetar dagligen i Office 365, WhatsApp samt olika dokumenthanteringssystem och det är meriterande om du arbetat i affärssystemet IFS samt styrelseportalen Admin Control. Vidare driver du IT-relaterade frågor kring t ex digitala verktyg och har generell god IT förståelse och intresse. Vi ser det som viktigt att du har en god kommunikativ förmåga på såväl svenska som affärsengelska.

 

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Samordna ledningsarbete administrativt

• Planera, koordinera och kommunicera kring VD:s olika åtaganden

• Planera, koordinera och kommunicera kring styrelse och ledningsåtaganden

• Underlätta och delta i planering av VIP besök

• Ansvara för att årsmötesplan tas fram och synkroniseras i organisationen tillsammans med övrigt assistentteam

• Förbereda och medverka vid ledningsgruppsmöten och ledningskonferenser

• Agera ingång och prioritering för externa kontakter med VD

• Hantera fakturor, resor och reseräkningar åt VD

 

Varför jobba med mig?

"Som ledare är jag organiserad, effektiv och driven. Jag inspireras av människor som är engagerade och vill vara med i arbetet mot en hållbar stad. Jag tror att teamwork och en genuin vilja att hjälpa andra är viktiga faktorer för framgång. Hos oss värnar vi om ett hållbart arbetsliv och ett fungerande livspussel. Min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Jag vill att du är en självgående och aktiv problemlösare som är villig att ta på dig utmaningar, men också fira framgångar med dina kollegor."

Anders Egelrud, VD/Koncernchef Stockholm Exergi

 

Vem är du som person?

Du är nyfiken, ansvarsfull, engagerad och vill vara med och skapa en klimatpositiv energiproduktion. Du älskar utveckling och arbetar gärna tillsammans med andra drivna kollegor. Du vågar lyfta problem och utmaningar i verksamheten och arbetar själv aktivt för att du och dina kollegor ska trivas och arbeta ännu bättre tillsammans. För att lyckas i rollen behöver du ha en bra helhetssyn över ditt arbete och organisationens verksamhet, hög integritet, social kompetens och flexibilitet samt ett gott självledarskap. Mer om dessa kompetenser djupdyker vi i vid en eventuell intervju.

 

Ansökan och process

När du skickat in din ansökan valideras den utifrån vissa grundläggande krav och uppfyller du dessa går du vidare till ett nästa steg. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar vilket innebär att du kommer att få genomföra personlighetstest och problemlösningstest tidigt i processen samt därefter om du går vidare i ett nästa steg djupintervjuas av Jurek om de kompetenser som är viktigast för rollen. Därefter sker intervjuer hos Stockholm Exergi. Denna tjänst är säkerhetsklassad och slutkandidat genomgår godkänd säkerhetsprövning. Bolaget genomför slumpmässiga alkohol- och drogtester.

 

I denna process samarbetar Stockholm Exergi med Jurek Business Support. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Susanne Waering eller Researcher Nina Hallin på e-mail: susanne.waering@jurek.se eller nina.hallin@jurek.se.

 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tas tillvara. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Om du känner någon annan som skulle älska det här jobbet, dela gärna med dig av annonsen.

 

Mer om oss:

Stockholm Exergi är stockholmarnas energibolag. Dygnet runt, året om, tryggar vi den växande Stockholmsregionens tillgång till värme, kyla, el samt hantering av avfallstjänster. Idag är fler än 800 000 stockholmare och drygt 400 sjukhus, datahallar och andra verksamheter anslutna till fjärrvärmenätet, kopplat till våra värme- och kraftvärmeanläggningar från Högdalen i söder till Brista i norr. Med gemensam kraft driver vi Stockholm framåt med potential att bli världens första klimatpositiva huvudstad. För mer information, se www.stockholmexergi.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb VD Assistent till Stockholm Exergi