Jurek

VD-assistent till Aros Kapital

VD-assistent till Finansbolaget Aros Kapital i centrala Göteborg

 

Vill du bli en del utav ett drivet och engagerat team som brinner för att skapa förändring i finansbranschen? Strävar du efter att ständigt leverera förstklassig service med ett leende på läpparna? Då är det dig vi söker till tjänsten som VD-assistent hos Aros Kapital!

 

 

Tjänsten

Vi söker nu för omgående tillsättning en VD-assistent som kommer att arbeta nära Aros Kapitals VD i syfte att avlasta i den löpande verksamheten. Rollen som VD-assistent är omväxlande och ingen dag är den andra lik. Ditt primära syfte är att underlätta vardagen för bolagets VD, exempelvis genom att administrera och hantera bokningar, sköta mejlkorrespondens samt attestera och kontrollera fakturor ställda till bolagets VD. Samtidigt ser du det som ett givande inslag att ansvara för kontorslandskapet och är bolagets ansikte utåt gentemot kontorets besökare och kunder. Att dessutom vara behjälplig gentemot bolagets ekonomiavdelning i form utav enklare fakturahantering ser du som ett lockande inslag i arbetsvardagen.

 

 

Arbetsuppgifterna som VD-assistent inkluderar, men är inte begränsade till:

- Managera, koordinera och besvara VDs mejl och inbjudningar.

- Boka in och förbereda möten samt övriga åtaganden.

- Protokollskrivning vid interna möten.

- Självständig koordinering av kalender- och reseadministration där du hjälper VD att planera kommande perioder.

- Organisera konferenser.

- Attestera och kontrollera fakturor ställda till VD.

- Hjälp med formatering, översättning och övriga administrativa uppgifter åt VD.

- Sammanställning av dokument inför möten, aktivitetsplaner med mera.

- Övergripande ansvar för kontorslokalen samt mottagande utav externa besökare.

- Hantera inkommande post och försändelser till och från kontoret.

- Agera stöd åt ekonomiavdelningen i form utav enklare fakturahantering samt administration.

 

I rollen som VD-assistent kommer du i kontakt med sekretessbelagd och strikt konfidentiell information gällande bolaget och dess affärer samt information rörande VD och VDs familj, varför det är av största vikt att du har hög integritet samt vana av att hantera och bevara sekretessbelagd information med mycket gott omdöme.

 

 

Din personlighet och erfarenhet

Personalen hos Aros Kapital utstrålar hög energi, stort engagemang och uppvisar enormt driv. Man verkar i en snabbrörlig miljö där tävlingsanda och kämparglöd är ett genomgående tema för de anställda och vi ser att du delar dessa drivkrafter. Samtidigt som man inte räds att kavla upp ärmarna och bidra när det behövs, präglas vardagen hos Aros Kapital utav stora doser värme och humor- du välkomnas att bli en del utav den familjära känslan som råder.

 

Utöver ovannämnda kvalitéer ser vi självklart att du är ansvarstagande, noggrann, strukturerad och självgående. Du känner ägandeskap inför dina uppgifter och är mån om att alltid leverera efter bästa förmåga. Vidare ser vi att du är en god kommunikatör som obehindrat uttrycker dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

I din tidigare karriär ser vi att du under flera år innehaft roller som VD-assistent, Executive Assistant eller Chefssekreterare. Önskvärt är en ekonomisk utbildning i grunden, varpå du sedan kompletterat med påbyggnad inom service eller administration. Meriterande är goda kunskaper i Excel såväl som övriga Office-paketet.

 

 

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill bli en del utav den dynamiska, entreprenöriella och inkluderande miljön som råder hos Aros Kapital? Då är vi mycket intresserade utav din ansökan med CV samt personligt brev snarast möjligt. För denna tjänst ligger stor vikt vid personlig lämplighet och vi kommer att intervjua löpande för snar tillsättning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Kalered Martinsson per telefonnummer 0707-369 359 alternativt per mejl johanna.kalered@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Bolaget erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso och juridik. Bolaget grundades år 2004, och sedan dess har man utvecklat affären kontinuerligt. År 2015 erhöll Aros kapitalmarknadstillstånd, och fick samtidigt en ny huvudägare genom företagsgruppen Mellby Gård.

 

År 2018 omsatte bolaget 158 miljoner kronor, och gjorde ett resultat på 59 miljoner kronor före skatt. Man har fortsatt tillväxt i sikte och Du har nu chansen att få vara med på den resan!

 

Sökord: VD-assistent, Assistent, Koordinator, Chefsassistent, Sekreterare, Executive Assistant

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 27 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb VD-assistent till Aros Kapital