Jurek

Affärsstöd företagslån till Aros Kapital

Affärsstöd företagslån till Aros Kapital

Vi på Aros Kapital är proffs på finansiella tjänster till företag såsom krediter, fakturaköp, leasing och inkasso. Aros Kapital omsatte under 2020 ca 355 miljoner kronor med ett resultat på ca. 100 miljoner före skatt och vi befinner oss i ett expansivt skede med en förändring av branschen i sikte. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Örebro och London och till skillnad från bankerna drivs vi av entreprenörskap och innovation med intention att attrahera de absolut bästa medarbetarna på marknaden. Vi som arbetar här är ett relativt ungt gäng som gemensamt är drivna och engagerade och som arbetar i högt tempo för att uppnå resultat, utveckling och framåtrörelse. För att trivas här bör du vara likasinnad och drivas av passion, lust och glädje.

 

Nu söker vi en ny kollega till företagslåneteamet i Göteborg i rollen som Affärsstöd.

 

Arbetsbeskrivning

Rollen som Affärsstöd kommer innebära att du blir en viktig del av Aros företagslåneteam. Som Affärsstöd förväntas du stödja den dagliga verksamheten med inhämtning av beslutsunderlag, förberedelser, granskning, prolongeringar, utbetalningar, utskick av kreditavtal, dualitetskontroller mm. Tjänsten innebär att du kommer ha löpande kontakt med kollegor och Aros kunder för att effektivisera verksamheten.

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Affärsstöd har du högskoleutbildning inom t.ex. företagsekonomi eller business administration. Du har sannolikt ett par års erfarenhet inom bank/finansbolag som BackOffice, kundsupport eller liknande och det är meriterande om du är bekant med låneavtal och har förståelse för bl.a. pantsättning av fastigheter och pantbrevshantering. Du har hunnit lägga grunden för en viss affärsförståelse inom branschen och har kännedom om relevanta begrepp kopplat till lån- och kreditavtal. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och känner dig bekväm med att arbeta i Excel.

 

Du skulle beskriva dig själv som en engagerad, flexibel och stresstålig person med förmåga att förstå och prioritera det viktigaste först. Du har en inre glöd och drivkraft att leverera bästa, möjliga service samt komma med förslag kring förbättringsåtgärder. Du har skinn på näsan och har ett sinne för administration, ordning och reda. Vi tror att du har en önskan om att ingå i ett team där dina professionella och personliga preferenser kommer till sin rätt och att du liksom vi ser möjligheter till utveckling inom teamet på sikt.

 

 

Vad erbjuder Aros dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö med möjlighet att bygga en egen plattform med frihet under ansvar i en kontext där människor och prestationer uppmärksammas och premieras. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en viktig spelare i vårt lag där din insats och bidrag är av största vikt. Vi vill bjuda in dig till vår framgångsresa där du kommer att åtnjuta aktiviteter som främjar Aros-andan i form av gemenskap, trivsel och hälsa. Utöver det välkomnar vi dig till nybyggda lokaler i Gårda Vesta där du från 26:e våningen ges möjlighet att arbeta med en vidunderlig utsikt över staden Göteborg.

 

 

Start

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Celestian på telefonnummer 076-002 69 11 eller cecilia.celestian@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Affärsstöd företagslån till Aros Kapital