Jurek

Vass Administratör med fokus dokumenthantering!

Är du en fena på administration och van att arbeta med arkivering och dokumenthantering? Finns du tillgänglig för ditt nästa uppdrag och är nyfiken på en bred, administrativ och koordinerade roll där du kommer kunna göra skillnad? Blir du ofta beskriven som strukturerad, noggrann och serviceinriktad? Då kan detta vara uppdraget för dig!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Administratör/Documentation Specialist kommer ditt huvudsakliga fokus vara att säkerställa övergripande kontroll och stöd gällande dokumenthanteringsprocessen. Du kommer arbeta med distribution av data, inklusive sammanställning och rapportering. Vidare kommer du också arbeta med och ansvara för:

 

• Skapa, revidera och godkänna avtal

• Kontroll av dokumentformatering

• Installation, underhåll och administration av datahanteringsverktyg och datainnehållsbibliotek

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag kommer med flerårig erfarenhet av administration och är van att hantera/kvalitetssäkra en större mängd dokument, inklusive arkivering i digitala verktyg. Du är helt trygg i Word och Excel och är troligen också van att arbeta med digitala verktyg kopplat till dokumenthantering. Som person är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och med en känsla för detaljer. Då koncernspråk hos vår kund är engelsk, är det av vikt att du har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

Du erbjuds

Här erbjuds du en spännande möjlighet hos vår kund som tillverkar utrustning för rymdkonstruktion! Du kommer tillträda en viktig roll i att kvalitet säkra dokumenthanteringsprocessen och ta ett stort eget ansvar för ditt område. Trivs du i en administrativ och koordinerande roll, där du får vara med och bidra till struktur – då är du helt rätt för uppdraget!

 

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek med start så snart som möjligt och initialt löpande sex månader framåt. Vår kund har sitt kontor placerat i Kista, med möjlighet att arbeta hemifrån vid behov. Är du nyfiken? Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor hör av dig till ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta tjänsten så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan!

 

Vi hörs!

 

Område

Sollentuna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 27 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Vass Administratör med fokus dokumenthantering!