Jurek Bemanning

Arkivassistent till myndighet i centrala Sthlm

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR,  marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en Arkivassistent till en myndighet i centrala Stockholm. Rollen kommer att vara bred och du kommer att arbeta nära myndighetens arkivarie och de berörda verksamhetescheferna kommer att arbetsleda på plats. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande;

- Gallring och rensning av fysiska arkiv och förråd på förvaltningsavdelningen (ekonomi, lön & HR samt styrning & samordning)

- Gallring av digitala underlag på förvaltningsavdelningen enligt ovan

- Avslut av ärenden i ärendesystemet Prisma

- Utarbetande av praktiska skriftliga instruktioner för fortsatt arbete med gallring enligt ovan

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har en akademisk examen med minst 40/60 poäng Arkivvetenskap. Det är ett krav att du har erfarenhet av arbete inom statlig sektor, specifikt med ekonomi samt löne- och personalhandlingar. Vi ser även att du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso och tidigare har arbetat i diarieföringssystemet Platina. Som person är du strukturerad, nogrann och ansvarstagande.

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll hos en myndighet med kontor i centrala Stockholm. Du kommer initialt att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uppdraget är med omgående start och löper fram till årsskiftet till att börja med. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Omgånde och fram till den 31:a december

Lön

Enl.ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Arkivassistent till myndighet i centrala Sthlm