Jurek Bemanning

Vår kund söker nu en pedagogisk förvaltningsekonom

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer vara att stötta vår kunds ledningskontor i frågor som avser budget, ekonomisk uppföljning, ekonomiska utredningar och analyser. I ditt ansvar ingår också analys och stöd till chefer vid förändringsarbeten.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet från en konsultativ ekonomroll, gärna inom offentlig förvaltning. Som person är du analytisk, självgående och har vana av att driva utveckling av arbetssätt och processer. Erfarenhet av att arbeta med Hypergene är ett krav. Andra egenskaper som kännetecknar dig är att du är en positiv och initiativrik lagspelare, har lätt för att kommunicera och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du på ett pedagogiskt sätt kan förklara ekonomi för den som inte är ekonom. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

 

Om tjänsten:

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget kommer att pågå till 2020-02-28 på heltid. Pendlingsavståndet kollektivt är ca 1 timme från Malmö och 45 min från Lund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande och du är varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Diana Lahoni på diana.lahoni@jurek.se.

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Diana Lahoni

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 23 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 24 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Vår kund söker nu en pedagogisk förvaltningsekonom