Jurek

Vaktmästare sökes till myndighet i Göteborg

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som vaktmästare? Söker du nytt uppdrag under hösten? Då kan detta uppdrag vara för dig! 

 

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare arbetar du med fastighets- och verksamhetsanknutna tjänster som bland annat innebär tillsyn av lokaler, vissa fastighetsrelaterade åtgärder, felanmälningar, beställningar av gemensamma förbrukningsvaror, posthantering och lokalanpassning/flytt och möblering osv.

 

Uppdraget är på heltid med start i augusti t.o.m. oktober. Arbetstid är vardagar 08.00–16.27. 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet som vaktmästare samt att du kan kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift. 

 

Meriterande för tjänsten är om du har körkort klass B och besitter grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt.

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Göteborg under perioden augusti-oktober. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Vaktmästare sökes till myndighet i Göteborg