Jurek

Receptionist till advokatbyrå i Stockholm

För kunds räkning söker vi nu en receptionist till centrala Stockholm. Har du ett par års erfarenhet i rollen som receptionist och vill fortsätta utvecklas? Då har du hittat rätt!

 

Arbetsuppgifter

Vår kund är en advokatbyrå med kontor beläget i centrala Stockholm och de söker nu dig som ska ansvara för receptionen och konferensen.

 

Du ansvarar för att välkomna gäster och ser till att konferenser är representativ inför inplanerade möten. Rollen är bred och du kommer också sttta dina kollegor med diverse administrativa uppgifter.

 

Vem är du?

Dig vi söker till denna roll har troligen ett par års erfarenhet i rollen som receptionist, idealiskt från advokatbyrå även om det inte är ett krav.

 

Du är en driven och ansvarstagande person som tar ägandeskap i din roll. Du supporterar dina kollegor och välkomnar besökare till kontoret, varför det är av vikt att du har en stark servicekänsla och en "can-do" attityd.

 

Vi erbjuder

Detta är ett konsultuppdrag med start per omgående och kommer löpa till minst slutet av sommaren. Du är anställd av Jurek Talents, men kommer arbeta hos vår kund som har sina lokaler i centrala Stockholm.

 

Vår kund är en av de främsta affärsjuridiska advokatbyråerna i Sverige och här får du verkligen möjlighet att bygga ditt cv!

 

Är du nyfiken? Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor hör av dig till ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta tjänsten så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan!

 

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

 

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Receptionist till advokatbyrå i Stockholm