Jurek Bemanning

Utbildning inom redovisning och fast lön i 12 månader? Se hit!

Vi presenterar stolt Jurek Institute!

Under våren 2019 sätter Jurek upp en utbildningsenhet för att säkerställa behov och kompetens inom bristyrken på den svenska arbetsmarknaden. Målet är att attrahera rätt personer som vill göra ett karriärsskifte alternativt fortbilda sig inom ett av våra affärsområden. Om du är sugen på att sätta dig vid skolbänken igen för att få möjligheten att arbeta med ditt drömjobb så har du chansen här! Efter avklarad kurs så kommer du att erhålla certifiering som redovisningsekonom. Vi står för utbildning och garanterar dig arbete i minst 1 år med fast lön.

 

 

Hur ser upplägget ut?

Oavsett om du vill göra ett karriärsskifte, bredda dig inom ditt område eller uppdatera dina kunskaper för att göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden kan denna utbildning vara något för dig! Vi är stolta över att Jurek Institutes första utbildning, som startar februari-19, leds av Srf Konsulterna. Srf Konsulterna är en av Sveriges största utbildningsinstitut inom ekonomi och är de som sätter branschstandarden för auktorisationen inom redovisning. Efter 11 veckors intensiva, lärorika och kostnadsfria utbildningstillfällen, samt godkänd tentamen, kommer du arbeta hos någon av våra härliga samarbetspartners.

 

Utbildningen är uppdelad i 6 steg:

-          Steg 1: Uppdatering av redovisningens grunder

-          Steg 2: Bokslut och årsredovisning enligt K2

-          Steg 3: Bokslut enligt K3 samt momshantering

-          Steg 4: Analys av redovisningen, budget och ekonomisk styrning

-          Steg 5: Examination

-          Steg 6: Genomgång av tentamen och certifiering

 

Genom utbildningstillfällen med några av Sveriges vassaste handledare, arbete med riktiga case samt tid för egna studier kommer du efter avslutad utbildning bli certifierad redovisningsekonom och ha det självförtroende och de kunskaper som krävs för att omsätta dina nya lärdomar i praktiken.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst två års arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Hur längesedan du arbetat med det är mindre viktigt, huvudsaken är att du längtar tillbaka! Du har en relativt god förståelse för det ekonomiska flödet och har koll på redovisningens grundbegrepp. Du har till exempel gjort en och annan avstämning och har en övergripande förståelse för sambandet mellan resultat -och balansräkning. Då flera av våra samarbetspartners är internationella företag ser vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vi välkomnar dig som är modig och längtar efter någon typ av förändring. Utbildningen är intensiv med många delar vilket ställer höga krav på din motivation, ett högt engagemang samt förmågan att ta emot mycket information på kort tid. Efter avslutad utbildning när du påbörjar ditt uppdrag förväntas du vara orädd, konsultativ och professionell.

 

För att hitta dig med rätt ambition och driv kommer vi ha en gedigen urvalsprocess som ser ut som följande:

- CV, motivationsbrev samt urvalsfrågor

- Intervju

- Personlighets- och färdighetstester

- Referenstagning

- Grattis – Du är antagen

 

 

Sista ansökningsdag och antagning

Då utbildning drar igång inom kort ser vi fram emot din ansökan redan idag! Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor vänligen kontakta vår utbildningsansvarige Caroline Lindberg, caroline.lindberg@jurek.se

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Lindberg

0737456530

caroline.lindberg@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Utbildning inom redovisning och fast lön i 12 månader? Se hit!