Jurek

Redovisningsekonom till medicinteknikbolag i Uppsala

Är du redovisningsekonom med erfarenhet av IFRS? Värdesätter du trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är strukturerad, ansvarsfull och serviceminded? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med fina lokaler och trevliga kollegor, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

 

Uppdraget pågår i 6 månader med stor möjlighet till förlängning, start i december. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

 

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom hos vår kund inom MedTech-branschen tillhör du ett härligt team. Du trivs bra med att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du är serviceminded och har stor social förmåga. Utöver ansvar för den löpande redovisningen och löner, spelar du en viktig roll som stöd till ledningen i budgetarbete, prognos och analys. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

 

• Löpande bokföring

• Skatte- och momshantering

• Bokslutsarbete

• Löner

• Ekonomistyrning

 

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande och ett par års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete samt erfarenhet av IFRS. Vi tror att du som söker dig till oss är en trygg, drivande och kommunikativ person med ett starkt affärssinne. Det är även viktigt att du jobbar strukturerat och lösningsorienterat samt väl mot deadlines.

 

För att trivas hos oss så är det viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och gillar att arbeta både högt och lågt. Du lockas av blandningen av löpande bokföring och ekonomistyrning och förstår vikten av hela flödet. Vidare så motiveras du av förbättringar och kommer naturligt med nya tankar och idéer för att utveckla och effektivisera befintliga rutiner och processer. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

 

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Område

Uppsala

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 24 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till medicinteknikbolag i Uppsala