Jurek Bemanning

Tycker du också kundservice är kul?

Har du tidigare erfarenhet från kundservice/kundtjänst, är flytande i det norska språket och trivs på ett prestigelöst och roligt bolag där man hjälps åt i vardagen? Läs då gärna vidare, då kan detta vara rätt uppdrag för dig!


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kundservicemedarbetare för vår kund ute i Täby. Som en del av detta kundserviceteam kommer du att arbeta i en varierande roll där du både supporterar bolagets kunder men också agerar som säljstöd. Du kommer till 50% jobba med orderhantering via både mail och telefon, samt som säljstöd 50% där du bl.a. kommer arbeta med varuöversikt, prislistor, prisregistreringar, reklamationer, varusök, översättningar och utskick av informationsbrev.

Vi ser gärna att du har någon form av tidigare arbetserfarenhet från att ha jobbat med kundservice och känner dig bekväm i en sådan roll. Du behärskar Officepaketet och känner dig systemvan, har du tidigare arbetat i Navison är detta meriterande men inget krav. Du är behärskar både det norska och svenska språket i tal och skrift då du i denna roll kommer jobba dagligen mot Norge.

Som person är du en service-minded multi-tasker som har ett positivt mindset. Du är kommunikativ, noggrann och stresstålig. Vidare ser vi att du är väldigt självständig och en driven teamplayer.


Du erbjuds

En spännande och varierande roll på ett multiinternationellt bolag. Du kommer till ett härligt och glatt gäng på ett prestigelöst bolag ute i Täby. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start så snart som möjligt och cirka 3 månader till en början, med chans till förlängning, eventuellt rekrytering för rätt person. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Monia Letmark


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Tycker du också kundservice är kul?