Jurek Bemanning

Telefonist till kommunalt vårdbolag i Norrtälje

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en telefonist till kommunalägt vårdbolag i Norrtälje. Tjänsten, som är ett konsultuppdrag, omfattar heltid med start omgående och löper två månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifterna består främst i att svara och vidarekoppla inkommande samtal.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av växeltelefoniarbete, med fördel i offentlig verksamhet med inriktning mot vård-och omsorg. Du har kompetens inom telefonisystemet Vision 80/20 samt goda kunskaper i svenska språket.

Du erbjuds

En roll som telefonist på kommunalägt vårdbolag i Norrtälje. Tjänsten, som är ett konsultuppdrag, omfattar heltid med start omgående och löper två månader med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Område:
Norrtälje
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Norrtälje

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Telefonist till kommunalt vårdbolag i Norrtälje