Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till spännande bolag i global miljö

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom för ett spännande uppdrag. I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha en varierande arbetsdag med olika ansvarsområden, där kvalitet är ledordet. Du kommer arbeta med månadsbokslut, vara behjälplig vid årsbokslut samt vara delaktig i förberedelse inför revision. Vidare kommer du arbeta med att förbereda journalposter, förena och upprätthålla balansräkningen, förbereda analys av konton, göra konto och bankavstämningar samt implementera och underhålla interna finansiella kontroller.


Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, alternativt att du har arbetat i en liknande roll i minst 5 år. För att trivas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ, detaljorienterad, strukturerad och noggrann. Är du dessutom nyfiken, kreativ och vill utvecklas i en globalmiljö - samt talar och skriver såväl svenska som engelska flytande, är detta en tjänst för dig!


Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-7128350. Ansök på 
www.jurek.se


Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm
julia.jarvholm@jurek.se

  Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till spännande bolag i global miljö