Jurek Bemanning

Teknisk projektledare sökes till Samsung

Arbetsbeskrivning

I rollen som teknisk projektledare på Samsung kommer du att vara ansvarig för att följa upp och utveckla hur Samsung arbetar med sina företagskunder. Det innebär att du är ansvarig för att se över och utveckla processer och rutiner för att säkerställa hög kvalité i kundbemötandet gentemot företagskunder i hela norden. Ditt huvudsakliga ansvar är följande:

 

  • Vara ansvarig för att förbättra relationerna och utveckla nya tjänsteerbjudanden för B2B-kunder
  • Se över och förbättra effektiviteten inom customer service-funktionen
  • Se till att customer service-funktionen kan hantera en upptrappning av B2B-kunder
  • Arbetade tillsammans med tekniska ingenjörer inom den nordiska regionen för att identifiera och lösa kritiska problem i slutkundsmiljöer

 

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Det innebär att du har erfarenhet av att ha ansvar för att utveckla processer och rutiner samt genomföra relevanta KPI-analyser. Vidare har du minst tre års erfarenhet av att arbeta med att utveckla teknisk support för LED och LFD, samt erfarenhet av avtalsförhandlingar. Du ska även ha körkort klass B. Andra färdigheter som efterfrågas är:

 

  • Mycket goda engelskkunskaper i tal och skrift
  • Mycket goda excel-kunskaper
  • Mycket god initiativförmåga

 

Du erbjuds

En roll som teknisk projektledare på Samsung som sitter i fina lokaler i Kista. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper till 2022-04-30 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Sökord: Project lead, technical engineer, efficiency projects, team leader

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Widgren

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 november

Kategorier : Kundservice Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Teknisk projektledare sökes till Samsung