Jurek Bemanning

Långsiktigt uppdrag som ekonomiassistent

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett trevligt företag beläget i Torslanda. Här välkomnas du till en spännande roll där goda utvecklingsmöjligheter finns. Under din arbetsdag kommer du bland annat att hantera leverantörsreskontra, kundinbetalningar, scanna fakturor, momshantering samt rapportering. Det kommer finnas utrymme att ta eget ansvar och komma med nya tankar och idéer.

Detta är ett konsultupptag med start omgående som kommer sträcka sig minst 6 månader framöver, med chans till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag du urval sker löpande!

Vem söker vi?
Vi ser att du har erfarenhet av tidigare arbete som ekonomiassistent och gärna med fokus på leverantörsreskontra. Har du dessutom högskoleutbildning inom ekonomi är detta mycket meriterande. Som person tror vi att du är prestigelös, nyfiken och inte rädd för att komma med nya tankar och idéer. Du är orädd och gillar att utmanas och utvecklas i din roll som ekonomiassistent!

Du erbjuds en bred roll med mycket utvecklingsmöjligheter på ett spännande företag beläget i Torslanda. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 maj . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Långsiktigt uppdrag som ekonomiassistent