Jurek Bemanning

Teamledare inom kundservice till internationellt bolag

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en Teamledare inom Kundservice. Ditt uppdrag som teamledare är att leda den dagliga produktionen i ditt team och säkerställa att uppgifterna genomförs i tid och med högsta möjliga kvalitet. Genom teamet förväntas du fortsätta att arbeta mot en digital kundservice och orderhantering.

Teamet som du kommer att leda består av 14 personer och de stöttar kunder i bland annat orderhantering, produktinformation, leveransbevakning och e-ordersystemutbildning. Majoriteten av flödet med kundärenden hanteras via telefon och e-post.

I rollen har du fullt personalansvar för teamet och arbetar med allt ifrån rekrytering, lönesättning, schemaläggning, utveckling och utbildning av personal samt målstyrning och uppföljning av personliga mål. I rollen arbetar du även med produktionsledning då du dagligen säkerställer att de uppgifter som avdelningen ansvarar för genomförs med hög kvalitet.

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som har erfarenhet av att leda ett team under en förändringsprocess. Vi ser att du har arbetat i roller där du har haft ett stort kund- och leveransfokus och du ska ha kunskaper i arbetsrätt. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom retailbranschen. Vidare ska du ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en van ledare som har en coachade ledarstil. Som person söker vi dig som är serviceminded, kommunikativ och dig som gillar att arbeta i grupp tillsammans med andra.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering och Bemanning men arbeta hos vår kund. Startdatum för tjänsten är i slutet av juni och uppdraget förväntas pågå fram tillslutet av november. För rätt peson finns det även en möjlighet till anställning direkt hos kunden. Vår kund sitter i fräscha lokaler på Kungsholmen, nära pendlingsmöjligheter.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Teamledare inom kundservice till internationellt bolag