Jurek Bemanning

Controller till kommun i Norrort

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till kommun i Norrort söker vi nu en Controller till konsultuppdrag. Arbetet kommer att utföras i kontorslandskap i fräscha lokaler med goda kommunikationer. Uppdraget, ett föräldravikariat, omfattar heltid (möjlighet till deltid) med start i december och löper nio månader med möjlighet till förlängning.

Rollen som controller innebär att vara behjälplig i ekonomiska frågor och analyser gentemot verksamheter och chefer. Du kommer att ansvara för sammanställning av rapporter, både uppföljning och budget. Arbete med verksamhetsplaner och budget till de två nämnderna och ansvara för framställandet av rapporterna. Du kommer att arbeta med uppföljning, prognoser, bokslut, verksamhetsberättelse och tillsammans med kollegor analysera verksamheternas resultat i förhållande till ekonomi- och verksamhetsplan. Arbetsuppgifterna innefattar också omvärldsbevakning och benchmarking mot liknande verksamheter. Att ansvara för arbetet med intern kontroll samt lokalt ansvar för Hypergene med stöd och utbildning.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi samt minst två års erfarenhet av arbete som controller i kommunal verksamhet. Du har goda kunskaper i MS Office samt erfarenhet av arbete i Agresso och Hypergene. Vi tror att du är en driven person som är van att ta egna initiativ. Som person är du noggrann, prestigelös och har ett positivt förhållningssätt.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som Controller på kommun i Norrort. Uppdraget, ett föräldravikariat, omfattar heltid (möjlighet till deltid) med start i december och löper nio månader med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Controller till kommun i Norrort