Jurek

Talent Acquisition Specialist till Acobia

Brinner du för rekrytering och att skapa en kandidatupplevelse utöver det vanliga?

Har du ett intresse för relationsskapande, vill ha ett nära samarbete med rekryterande ledare samtidigt som du lockas av att arbeta i ett framåtlutat och engagerat bolag där du får vara med och bygga morgondagens hållbara samhälle? Då kan rollen som Talent Acquisition Specialist hos Acobia vara rätt för dig!

 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

I rollen som Talent Acquisition Specialist kan du förvänta dig en händelserik och varierad vardag, med utveckling i fokus. Acobia är inne på en spännande tillväxtresa, där du kommer vara en viktig del. Du kommer i rollen ges möjlighet att ta ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen, där det ingår att ha en kontinuerlig uppsökande kontakt och driva dialogen med kandidater både i Sverige och Norge och inom affärsområdena Smart Infrastruktur, Smart Industri samt Smarta fastigheter. Du kan också förvänta dig:

 

• En platt organisation med snabba beslutsvägar

• Ett självständigt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa

• En öppen och trivsam atmosfär på jobbet där det ryms mycket skratt och arbetsglädje med många initiativ för trivsel. Här blir du snabbt en i gänget

• Ett flexibelt arbetssätt! Hos Acobia tror man stenhårt på att människor mår bra och presterar som bäst när helheten i livet går ihop.

 

 

Mer om vad rollen kommer innebära:

Utöver ett helhetsansvar kring rekrytering kommer rollen också innefatta att administrera on/off-boarding, vilket innebär ett kontinuerligt och tätt samarbete med våra rekryterande coacher och medarbetare. Du är också en god ambassadör utåt och arbetar kontinuerligt med att sätta Acobia på kartan hos både partners och utbildningsinstitut för att skapa ett attraktivt employer brand med ambitionen att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Du har också en internt betydelsefull roll som tillhör koncernledningen.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

• Ansvara för att driva och utveckla Acobias rekryteringsprocess och att bygga en kandidatupplevelse i världsklass.

• Upprätta kravprofiler, annonsering, search, selektering, telefonintervju, referenstagning till att paketera erbjudande.

• Stötta, coacha och utbilda chefer i rekryteringsprocessen.

• Boka intervjuer, följa upp rekryteringen samt ansvara för progressen.

• Rapportera och utveckla statistik gällande rekrytering.

• Medverka i employer branding initiativ och utveckla relationer med de utvalda universiteten.

• Andra administrativa uppgifter som rör kontoret.

• Medverka i interna aktiviteter för att stärka vår fina kultur.

 

Om det här lirar med din syn på hur du vill arbeta inom TA, samt om du räcker upp handen för våra värderingar: Ansvar, Godhet, Mod, Engagemang och Affärsdriv – då är det dig vi letar efter!

 

 

Vem vi söker:

Vi söker dig som verkligen brinner för rekrytering och talangattraktion och har några års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering. Du trivs med att komma med nya tankar och idéer för hur vi på bästa sätt ska kunna attrahera marknadens starkast lysande stjärnor.

 

Som person är du energisk med ett stort driv och leveransfokus, har en positiv livssyn och ser möjligheter i det mesta. Ett systematiskt och strukturerat arbetssätt är naturligt för dig, du är flexibel och du har också lätt för att kommunicera med, inspirera och engagera andra. Du älskar att träffa nya människor och är bra på att bygga upp relationer.

 

Vi tror också att du har erfarenhet av:

• Att arbeta som rekryterare genom processens alla faser

• Att agera chefsstöd

• Search och att använda Linkedin som arbetsverktyg

• Teamtailor rekryteringsverktyg

• Att sätta upp och utvärdera rekryterings KPI:er

• En akademisk utbildning inom personal/HR/Rekrytering

 

Har du en bakgrund från rekrytering av IT- och/eller teknik/automations-tjänster är det väldigt meriterande men specialistkunskapen ligger dock främst i hantverket rekrytering och inte i olika affärsområden.

 

 

Om ansökan

I denna process samarbetar Acobia med Jurek HR. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande, så är du den vi letar efter – sök redan idag. Du är mer än välkommen att höra av dig med eventuella frågor till ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt 073 745 43 11.

 

Nyfiken på att läsa mer om Acobia? Klicka dig vidare här: https://www.acobia.se/

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Sökord: rekrytering, rekryterare, Talent Acquisition, HR, Human Resources, HR-generalist. 

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Talent Acquisition Specialist till Acobia