Jurek

Systemekonom med redovisningskunskap sökes till en statlig kund

Till vår offentliga kund i Stockholm söker vi nu en Systemekonom med redovisningskunskap som vill förstärka ekonomiavdelningen med start i mitten av augusti för ett uppdrag till februari 2022.

 

Har du tidigare erfarenhet av att sätta upp sambandskontroller i olika ekonomisystem? Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer i denna roll arbeta med ta fram underlag från ekonomisystemet och bearbeta utifrån olika användningsområden i rollen kommer du att fram översättningstabeller för att konvertera information från det gamla systemet till det nya systemet utifrån en ny redovisningsmodell. Du kommer att ta fram underlag för konvertering och ta hand om Inläsningar och uppdateringar av olika koddelar i det nya ekonomisystemet (te.x. ingående balanser m.m.).

 

I rollen som systemekonom kommer du att genomföra tester, logga resultat och dokumentera händelser/frågor/problem enligt testplanens instruktion. Du kommer att sätta upp automatkonteringar och andra fördelningsnycklar i ekonomisystemet och genomföra sambandskontroller i ekonomisystemet.

 

Det ingår även att du ska kunna sammanställa testprotokoll, dokumentera testresultat, föra dialog kring resultat med systemleverantör.

 

Du kommer att få ta fram utbildningsmaterial gällande det nya systemet och processer samt utbilda användare.

 

 

Vem är du?

Vi söker som uppfyller följande;

• högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom

• ha goda kunskaper i ekonomisystemet Raindance.

• erfarenhet av statlig myndighet inom högskole- och universitetssektorn

• kunna kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift

 

Du ska även:

• ha avancerade kunskaper i excel, inklusive användande av macrofunktionalitet.

• ha vana att hantera stora mängder data.

• vara noggrann, strukturerad och förmåga att hålla deadlines samt

• vara mottaglig för instruktioner, men även inneha förmåga att arbeta självständigt och föreslå förbättringar, av exempelvis metodik.

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start 16/8 och pågår tom. 28/2 februari 2022, med eventuell förlängning. Placering: Stockholm Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsassistent Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Systemekonom med redovisningskunskap sökes till en statlig kund