Jurek Bemanning

Svea Ekonomi AB söker en Compliance Officer

Om verksamheten

Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med trettio års erfarenhet av att korta ned företags kredittider är vi idag ett naturligt val för många företagare när det gäller att välja finansieringspartner.

Vi erbjuder administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar vi även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner samt valutaväxling och giroservice.

Arbetsbeskrivning

Svea Ekonomi behöver förstärka sin organisation med en Compliance Officer. Du rapporterar direkt till Head of Compliance.

Svea Ekonomi är ett företag som växer och utvecklar nya produkter och tjänster i hög takt. Detta och en snabb förändringstakt inom regelverksområdet gör rollen till en intressant och utmanande uppgift för den som vill vara med på vår resa. Du kommer stödja verksamheten inom regelefterlevnad och vara med och utveckla funktionens framtida rutiner. I rollen ingår att informera och utbilda personal samt kontrollera efterlevnaden av externa och interna regelverk. Du jobbar även mycket med hur regler ska tolkas och anpassas till den praktiska verksamheten.

Dina arbetsuppgifter innebär bl a:

Omvärldsbevakning av förändringar i de regelverk som styr verksamheten.

Riskanalys, granskning, utvärdering och rapportering.

Att bidra i kvalitetssäkringsprocessen vid implementering av interna reglerd

Att arbeta för att skapa förutsättningar för en god intern kontrollmiljö samt hög etisk standard.

Du kommer medverka i affärsutvecklande projekt och produktutveckling inom organisationen.

Detta är en utåtriktad roll med många kontakter inom organisationen där du själv är med och påverkar funktionens nya rutiner och processer.

Vem är du?

Du har juristexamen och gärna något eller några års erfarenhet från compliance, från bolag, finansiellt institut eller advokatbyrå. Du kan också ha arbetat ett par år som jurist från bank eller finansiellt institut med intresse för compliance.  Rollen ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt, social kompetens, flexibilitet och noggrannhet liksom på en mycket hög integritet. Vi förväntar oss att du har gott omdöme, tycker om att arbeta i ett högt arbetstempo, samt en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Som person är du driven, van att leverera med hög kvalitet och att genomföra förändringar. Du är van att arbeta med komplexa frågor och planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är lösningsorienterad. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du erbjuds

Att arbeta hos Svea Ekonomi innebär att vara delaktig i en ständig utvecklingsprocess. Du blir medlem i ett engagerat team som har en viktig funktion inom företaget. Du som medarbetare kommer att känna att dina idéer och din kunskap tas tillvara, med möjlighet att forma din arbetsplats. Engagemang, kompetens och handlingskraft är några av våra ledstjärnor i vår företagskultur vilket du kommer att märka om du börjar hos oss.

Då tjänsten ska tillsättas snarast, sker intervjuer löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766331440. Välkommen med din ansökan, inklusive ditt examensbevis och betyg, snarast via vår hemsida www.jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
ulriikka.uittomaki@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Svea Ekonomi AB söker en Compliance Officer