Jurek Bemanning

Integrationsutvecklare till spännande bolag i Solna

Just nu söker vi en Integrationsutvecklare inom systemet Agda till vår kund som har sitt kontor beläget i moderna lokaler i Solna Business Park. En spännande och utvecklande roll hos ett bolag i framkant!

Arbetsbeskrivning

Som Integrationsutvecklare kommer du arbeta med utmanande och varierande arbetsuppgifter i en inkluderande och belönande atmosfär. Du kommer arbeta med kompetenta kollegor vilket skapar en miljö med hög nivå av innovation, flexibilitet och möjlighet till utveckling.

Du ingår i affärsområdet Technology och arbetar tätt tillsammans med en projektgrupp om tre personer. I rollen som Integrationsutvecklare ansvarar du för olika kunders integrationer inom systemet Agda. Du kommer att vara delaktig i flera parallella projekt och även hantera viss kunddialog inom projekten. Arbetet sker i internationell miljö där det förekommer nära samarbete med kollegor från övriga Norden, samt från Rumänien.

I rollen som Integrationsutvecklare ingår även följande arbetsuppgifter:

  • Genomföra förstudier, integrationer, anpassade lösningar och uppgraderingar åt företagets kunder.
  • Skapa processer i hur system ska användas inom företaget för att uppnå optimal output.
  • Skapa kundrapporter från Agda PS.
  • Uppdatera dokumentation löpande.
  • Delaktig i ändringshantering och support för Agda PS.

Bolaget fokuserar mycket på att utveckla affärsområdet Technology och i denna roll kommer du därmed vara med på en expansiv resa, med chans att påverka!

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat något eller några år med löneadministration i systemet Agda, gärna på byrå. Du är självständig i löneprocessen, men har alltid varit intresserad och lockats av tekniken och av att arbeta systemnära. Vi tror att du redan har börjat arbeta mer renodlat med system och nu vill ta nästa steg. För att lyckas i rollen ser vi att du har grundläggande kunskaper inom SQL och du har tidigare arbetat i lönesystemet Agda.

Du kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du självgående och har en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du söker ny information och driver på din egen utveckling. Du trivs i en föränderlig miljö, där du själv får ta egna initiativ och ha möjlighet att påverka. Du ser möjligheter snarare än problem och du vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå goda resultat. Du gillar att arbeta nära både kunder och konsulter och du har en förmåga att skapa samt bibehålla goda relationer. Det är meriterande om du är intresserad av och håller dig uppdaterad inom utveckling och ny teknik.

Låter detta intressant?

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
My Andersson
my.andersson@jurek.se

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Integrationsutvecklare till spännande bolag i Solna