Jurek Bemanning

Stureplansgruppen söker junior bolagsjurist

Om verksamheten:

Stureplansgruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom nöjesbranschen och bedriver verksamheter inom bland annat restaurang, hotell, event, nattliv och konferens. Koncernen omsätter 1,2 miljarder kr och består i dagsläget av ca 40 olika verksamheter där alla har unika koncept.

Vi söker nu en affärsinriktad bolagsjurist till vårt huvudkontor i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist hanterar du bolagsformalia samt biträder chefsjurist och VD i juridiska processer. Du bistår dem i arbetet men rollen ställer höga krav på initiativförmåga och resultat. Rollen är administrativ med en blandning av uppgifter, exempelvis kommer du självständigt att ta fram, utvärdera och förhandla koncernens tjänsteavtal. I ett längre perspektiv är förhoppningen att du arbetar med compliance och säkerställer koncernens regelefterlevnad och under ledning av chefsjurist driver omfattande förändringsprocesser framåt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en juristexamen och kvalificerat arbete på advokatbyrå eller bolag under din studietid och/eller något års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du positiv och tar ansvar för en större helhet och ser möjligheterna med goda relationer. Du har sinne för ordning, struktur och tycker om att arbeta metodiskt i det affärsadministrativa arbetet. Du har förmågan att läsa, förstå och identifiera de juridiska aspekterna/riskerna i de avtal du hanterar och brinner för att driva saker framåt.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett roligt och omväxlande arbete i ett spännande bolag. Vårt kontor är beläget i fina lokaler vid Stureplan.

I denna rekrytering samarbetar Stureplansgruppen med Jurek Rekrytering och bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på anousheh@jurek.se alternativt 0766-33 14 42. Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt betyg via www.jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Stureplansgruppen söker junior bolagsjurist