Jurek

Student sökes till rollens som Office Manager

Arbetsbeskrivning

Vår kund är ett spännande investmentbolag där du kommer att bli en viktig del i organisationen som Office Manager. Du kommer att vara ansiktet utåt och ta emot gäster, förbereda lokaler inför konferenser och möten samt hjälpa till med att hålla ordningen på kontoret. Du sköter beställningar av frukt och mat till kontoret, hjälper till med resebokningar och sköter posthanteringen. Du är delaktig vid event och ser till att kontoret hålls fint och organiserat. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Receptionsarbete

• Boka frukost och matbeställningar

• Restaurang- och resebokningar

• Organisera och förbereda konferenslokaler 

 

Din profil

Detta är ett heltidsuppdrag som kan anpassas vid sidan av studierna. Stor vikt ligger på dig som person och att du är strukturerad, service minded och proaktiv. Du kan vara självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, samtidigt som stor vikt ligger på att vara tillgänglig för dina kollegor och vara en stöttande person på kontoret. Du kommer att bli en del av ett härligt team med en god stämning på kontoret. 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek med start så snart som möjligt, uppdraget förväntas löpa tillsvidare. Vår kund har sitt huvudkontor i centrala Stockholm och arbetet är på deltid på ca 50 %. Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se Varmt välkommen in med din ansökan idag! 

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Student sökes till rollens som Office Manager