Jurek

Redovisningschef med intresse för förändringsarbete till ALD

Vill du arbeta i en utmanande roll med stora möjligheter till professionell utveckling. Är du även en engagerad ledare med god samarbetsförmåga och med förmåga att coacha och utveckla ett team.
Rollen som redovisningschef hos ALD innebär möjlighet att påverka och bidra till utveckling i en familjär miljö med högt till tak.
Låter detta intressant kan det vara dig vi letar efter.


Arbetsuppgifter

Hos ALD kommer du att ha ett övergripande redovisningsansvar för den svenska verksamheten vilket innebär planering och koordinering av bokslut och revisioner men även arbetssätt och processer. Du ansvarar för att redovisningen följer lagar och regelverk samt rapporteringen till moderbolaget. Du trivs med att driva förbättringsprojekt och skapa effektivitet både genom systemutveckling och coachning av medarbetare. Du kommer ansvara för ett team på 6 personer och rapportera till CFO.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.
• Samordna och driva månadsbokslut tillsammans med teamet
• Ansvara för månads- och kvartalsrapportering till koncern
• Myndighetsrapportering
• Internkontroll av processer
• Kontakt med revisorer
• Analys och uppföljning av budget
• Delaktig i budget och prognosarbete
• Säkerställa redovisningsprocesser vid systemuppgraderingar
• Ac hoc arbete


Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt minst 8 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Som person är du proaktiv, engagerad, öppen och lösningsorienterad. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten, en entusiasm att vilja bidra med teamkänsla och öppenhet för förändringar.

Du har erfarenhet av att leda och förmågan att coacha ditt team så de lyckas och får möjlighet att prestera sitt yttersta. Du har god förståelse för både IFRS och lagstadgad redovisning (K3) i internationell miljö. Har du tidigare erfarenhet från revision är det meriterande. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Excel. Har du tidigare arbetat med IT relaterade projekt eller systemuppgraderingar och har ett intresse för automatisering är det ett plus. Du talar även svenska och engelska flytande.


Vi erbjuder
Du kommer vara placerad på vårt kontor i Täby och rapportera till CFO. Du erbjuds en varierad och flexibel tjänst i ett växande bolag.

I den här rekryteringen samarbetar ALD med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten

ALD Automotive is one of the world´s leading leasing companies with close to 1.8 million cars and 6,500 employees in 43 countries. ALD Automotive is listed on Paris stock exchange and majority owned by French banking group Société Générale. We specialize in vehicle leasing to companies and our concept includes complete outsourcing of our customers´ entire car parks. By transferring responsibility for the operation of the fleet to us, our customers are given more freedom to concentrate on running their core business, no matter how many cars it is. ALD Automotive is brand independent and finances all brands. Read more at www.aldautomotive.com and www.aldautomotive.se

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningschef med intresse för förändringsarbete till ALD