Jurek

Sr Financial Controller sökes till leasingbolag i Stockholm city

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som idag är Sr Financial Controller, redovisningsansvarig eller redovisningschef. Vår kund söker nu en ny resurs till sitt ekonomiteam där man kommer få ta en ledande roll i att göra om en redovisningsekonom roll till en roll som Financial Controller. I rollen ingår löpande redovisning, månads- och årsbokslut, årsredovisning samt stötta övriga ekonomiteamet. Andra arbetsuppgifter kommer vara kopplade till se över rutiner- och processer, sätta upp nya rapporteringspaketet samt sätta upp en arbetsbeskrivning för rollen. Du rapporterar till ekonomichefen och ingår i ett team på 5 personer.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Månad- och årsbokslut

• Årsredovisning

• Löpande redovisning

• Sätta upp nya processer och rapportering

• Deklarationer

• Ad hoc uppgifter

 

Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från redovisning och har tidigare varit drivande i arbetet av att sätta nya processer. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från leasingbranschen eller har jobbat i transaktionsintensiva verksamheter. Du trivs i snabbrörliga organisationer och där du ges möjlighet att påverka. Som person är du strukturerad, noggrann, prestigelös och lösningsorienterad. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa under ett pågående föräldrar vikariat. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm och under rådande omständigheter sker delar av arbetet på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sr Financial Controller sökes till leasingbolag i Stockholm city