Jurek Bemanning

Redovisningskonsult till internationellt team i Solna

Trivs du i en roll där affärsmässighet och relationsskapande är två viktiga framgångsfaktorer? Vill du jobba på ett bolag som ligger i framkant när det kommer till teknologi och redovisningsexpertis?  Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med redovisning av internationella bolag hos en av de ledande leverantörerna inom redovisning- och lönetjänster i Norden.Arbetsbeskrivning:

Du kommer i rollen som Redovisningskonsult att tillhöra det internationella teamet på sju personer. I gruppen finns mycket erfarenhet och kompetens och därmed möjlighet till stort kunskapsutbyte.


I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att.:

  • Starta upp nya kunder
  • Registrera kunder för moms eller arbetsgivaravgift
  • Agera momsombud med tillhörande rådgivning
  • Reseräkningar
  • Bokslutsarbete
  • Årsredovisning och inkomstdeklaration
  • IFRS rapportering
  • Månadsrapportering och avstämningar
  • Kundmöten och korrespondens med kunderVem är du?

Vi ser att du har en utbildning inom redovisning alternativt några års erfarenhet inom området. Rollen kräver att du är flytande i engelska både i tal och i skrift. Vidare bör du vara självgående i löpande bokföring, årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer.


Som person är du affärsmässig, relationsskapande och tycker om att etablera förtroendefulla kontakter. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt. Du är trygg och stabil och trivs med ett prestigelöst fokus mot det gemensamma målet.Du erbjuds

Du blir en del av ett team med hög kompetens och stort engagemang. Vidare får du möjlighet att vara med och utveckla ett vinnande koncept!


I den här rekryteringen samarbetar bolaget med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Område:

Solna
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Emelie Baeckström
emelie.baeckstrom@jurek.se
 

 

 

 

Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 april . Arbetsort : Solna . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningskonsult till internationellt team i Solna