Jurek Bemanning

Spännande uppdrag som redovisningsekonom - centrala Göteborg

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund i centrala Göteborg söker vi nu en redovisningsekonom med start omgående för ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till slutet av januari. Uppdraget innebär att arbeta med löpande arbetsuppgifter inom redovisning och rapportering av moms och skatter, kvartals rapportering och årsbokslut. Du kommer samarbeta tätt ihop med Financial controller.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
• Löpande redovisning
• Avstämningar
• Momsredovisning och skattedeklarationer
• Årsbokslut
• Kvartalsrapportering

Vem söker vi?
Vi söker dig som har akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har mycket goda redovisningskunskaper och van vid att jobba med engelska som arbetsspråk. Vi ser att du som söker har god systemkompetens, gärna i SAP men det är inget krav. Vidare ser vi även att du är självgående och självständig, är en kommunikativ lagspelare som är noggrann och van vid ett högt arbetstempo.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande uppdrag i en fartfylld internationell miljö som redovisningsekonom i trevliga lokaler i Göteborg. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se
. Ansök på www.jurek.se

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Spännande uppdrag som redovisningsekonom - centrala Göteborg