Jurek Bemanning

Redovisningsekonom med teamkänsla till Peab Support

Är du Redovisningsekonom och vill arbeta brett med stort eget ansvar? Vill du vara en del av ett team med flera ekonomer? Då kanske det är dig vi söker som ny medlem till vårt team på PEAB Support!

 

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ingå i ett team på ca 20 personer inom Redovisning på Peab Support. Du kommer tillsammans med teamet hantera redovisningen för Peabkoncernens fastighets- och bostadsutvecklingsbolag. Ditt huvudsakliga arbetsområde innebär att du självständigt sköter löpande redovisning, bokslut och rapportering för ca 20 bolag. Vårt kontor ligger nu i Solna men i november flyttar vi till nya fräscha lokaler i Ulriksdal.

 

Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Månads-och årsbokslut
  • Årsredovisningar och deklarationer
  • Rapportering
  • Moms-och skattedeklarationer
  • Service och stöd till controllers och produktion i redovisningsfrågor
  • Diverse projekt gällande fastighetsmoms
  • Kontakt med revisorer

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av att arbeta med redovisning. Dina redovisningskunskaper är goda och du har erfarenhet av att självständigt upprätta månads- och årsbokslut. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av koncernredovisning och har arbetat i bygg- eller fastighetsbranschen.

 

Som person är du kommunikativ och flexibel. Du har förmågan att se till detaljer lika lätt som helheten samt gillar du att ha kvalitet och service i fokus. Vi söker dig som är drivande och självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Vidare stöttar du och delar med dig av dina kunskaper till kollegor. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbete och dessutom har du en prestigelös inställning.

 


Du erbjuds

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Vi har en öppen och prestigelös anda på företaget och du kommer att få jobba i ett team med ett tjugotal andra ekonomer.

 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

 

I den här rekryteringen samarbetar Peab Support med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander på tel. 0736-12 05 55 eller Fredrik Randerz tel. 076-943 51 44. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 


Om verksamheten

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

 

Område:

Solna

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Mari Jehrlander

0736-120555

Mari.Jehrlander@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 30 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom med teamkänsla till Peab Support