Jurek

Setterwalls söker senior jurist med fokus på leveransavtal

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 310 medarbetare, varav drygt 90 sitter i Malmö. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika. Nu söker vi en senior biträdande jurist med fokus på infrastrukturprojekt till vårt kontor i Malmö.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta brett med komplexa avtal inom olika områden, till exempel inom ramen för infrastrukturprojekt, industriella anläggningsleveranser, inklusive vindkraft- och solcellsparker, och större entreprenader på både beställar- och leverantörssidan. Vi har en bred klientstock och du kommer få möjlighet att biträda alltifrån storbolag till mindre start-ups. Många av våra klienter har även internationell verksamhet och vi har stor erfarenhet av att hjälpa våra klienter att förhålla sig till de förutsättningar som gäller i Sverige.

 

Du kommer att ingå i ett team av ytterligare fyra biträdande jurister och en delägare som också är din närmsta chef. Teamet består av både mer seniora och juniora biträdande jurister och du kommer därför att få möjlighet att handleda yngre kollegor. Gruppen har även ett nära samarbete med andra delägare och verksamhetsgrupper som du kommer att arbeta tillsammans med.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och minst tre års erfarenhet som biträdande jurist eller bolagsjurist. Du har gedigen erfarenhet av förhandling av komplexa entreprenad- och leveransavtal omfattande svenska eller internationella standardavtal för anläggningsleveranser eller entreprenadkontrakt. Vidare har du erfarenhet av och tycker det är spännande med projektledning. Du har även en utmärkt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

 

Som person är du engagerad och motiveras av att hitta lösningar och leverera ett högkvalitativt resultat. Stort eget ansvar och frihet att ta egna initiativ är något du trivs med, samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla. Vi arbetar ofta i team och värdesätter därför social förmåga och laganda hos våra medarbetare. Du är noggrann och du uppskattar utmaningen att arbeta med komplexa frågeställningar där kraven på kvalitet är högt satta. Du är en prestigelös och flexibel person som tycker om att arbeta både strategiskt och operativt. Du uppskattar även att handleda yngre kollegor och har ett pedagogiskt förhållningssätt.

 

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer till en framåtlutad och växande verksamhet bestående av ambitiösa kollegor och några av landets främsta jurister där du ges ett stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. På Setterwalls erbjuds du kontinuerligt kompetensutvecklande insatser som syftar till att du ska få de absolut bästa förutsättningarna för att nå din fulla potential. Hos oss kommer du att arbeta med stora välkända klienter inom flera branscher, både nationella och internationella. Du kommer att få arbeta med betydelsefulla projekt och vara delaktig i att bygga framtidens Sverige.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Setterwalls Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefon: +46 76 002 69 19 alternativt via email ida.odelius@jurek.se

 

Område

Malmö

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Setterwalls söker senior jurist med fokus på leveransavtal