Jurek Bemanning

Upphandlare till fartfyllt uppdrag, Göteborg

Arbetsbeskrivning
Som upphandlare hos vår kund arbetar du bland annat med inköps- och marknadsanalyser samt avtals- och leverantörsuppföljning. Dessutom fungerar du som upphandlings- och avtalsstöd för hela bolagets organisation. Tillsammans med dina kollegor jobbar du med analys och strategier inför upphandling, genomför upphandlingar och förvaltar ingångna avtal. Kunden arbetar affärsmässigt och strukturerat, i nära samarbete med deras beställare. Du får ett helhetsansvar för upphandling, avtalsförvaltning och marknadsanalys inom dina egna kategorier.

Detta är ett konsultuppdrag om 6 månader med start omgående där du får chansen att arbeta mitt i centrala Göteborg, på ett härligt kontor med riktiga toppenkollegor!Vem söker vi?

Vi söker dig som är erfaren entreprenad- och tjänsteupphandlare och vill arbeta i ett ambitiöst och prestigelöst team. Vi ser gärna att du har en examen från högskola med inriktning mot bygg, teknik, ekonomi eller annan kompetens som bedöms likvärdig. YH utbildning kan vara aktuell om du är rätt person. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från entreprenadupphandlingar och LOU. 

Som person är du driven, självgående och strukturerad. Du har ett affärsmässigt synsätt, god samarbetsförmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Arbete i projektform tilltalar dig, du har en förmåga att nå resultat och vill vara med och utveckla kundens inköpsverksamhet ytterligare.


Du erbjuds

Du erbjuds en rolig roll som upphandlare på ett trevligt företag beläget i fina ljusa lokaler i Göteborg. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia JärvholmAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 3 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Upphandlare till fartfyllt uppdrag, Göteborg