Jurek

Serviceinriktad lönekonsult till byrå i norra Stockholm

Har du arbetat några år med lönehantering, känner dig självständig och är redo att ta nästa steg? Hos vår kund finns fina utvecklingsmöjligheter som kan anpassas efter vad du själv önskar att ta nästa kliv inom, är det ledarskap, mot HR eller kanske att arbeta mer systeminriktat?

Vår kund är en lönebyrå och söker nu nya kollegor till kontoren i Rotebro och Solna!


Arbetsbeskrivning
I rollen som senior lönekonsult arbetar du med löneadministration för dina kunder. Du tillhör ett team med lönekonsulter där ni tillsammans arbetar med- och ansvarar för olika kunders löneprocesser.

Som lönekonsult har du kundansvar och arbetar mycket konsultativt. Du ansvarar för hela löneprocessen för bolagets kunder, vilket bland annat innebär framtagande av rapporter och statistik, administration gällande pensioner och försäkringar, friskvård och utlägg. Du säkerställer att arbetet sker i enlighet med företagens rutiner samt lagar och avtal.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund. Hos vår kund finns det goda möjligheter att växa och utvecklas i din roll, och du har även möjlighet till auktorisation.
 

Vem är du?
Vi söker dig med en grundläggande utbildning inom lön och några års erfarenhet av lönehantering. Har du dessutom arbetat på byrå så ser vi det som starkt meriterande. Har du arbetat med Agda ses detta också som ett stort plus. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Som person är du självgående, ansvarstagande och har förmågan att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är en lagspelare som arbetar prestigelöst och hjälper till där det behövs samtidigt som du är kundorienterad med ett stort affärsfokus.
 

Du erbjuds
Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett engagerat team med kompetenta medarbetare. Som lönekonsult hos vår kund får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling, bland annat genom deras egen utbildningsakademi.

Det är en platt organisation med högt i tak, där du kan vara med och påverka. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via
 www.jurek.se.

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Välkommen med din ansökan redan idag!
 

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område: Solna
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 25 februari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Serviceinriktad lönekonsult till byrå i norra Stockholm