Jurek Bemanning

Törngren Magnell söker en fastighetsjurist med transaktionsfokus

På Törngren Magnell är det kulturen som gör skillnad. Det är den som är vår styrka. I en tid där advokatbyråer slåss om talangerna och konkurrerar om resurserna, är det där vi sticker ut. Genom att erbjuda en miljö som sätter våra medarbetare i fokus och möjliggöra en individuell utvecklingsplan tror vi att du har de bästa förutsättningarna att nå din fulla potential. Genom att du fortsätter att växa fortsätter också Törngren Magnell att växa.


Om verksamheten

Advokatfirman Törngren Magnell är en ledande svensk advokatfirma med fokus på transaktionsrådgivning och affärsjuridik. Genom ett "true partnership" mellan talangfulla och dedikerade jurister har vi rätt grund för att skapa en vänlig och sund arbetsmiljö och kan därigenom bistå våra klienter med hög och rätt expertis i varje situation. Vi har alltid haft ett lågt antal biträdande jurister per delägare. Denna struktur har gjort det möjligt att undvika den typ av hierarkier som ofta är ofrånkomliga på större advokatbyråer.

Byrån och inte minst fastighetsgruppen har sedan start vuxit kraftigt och har under året har varit involverad i några av de största och mest komplexa transaktionerna och utvecklingsprojekten i landet, där man har företrätt allt från internationella fastighetsfonder och byggbolag till kommuner. Gruppen blev nyligen rankad på andra plats vad gäller transaktionsvolym i Fastighetsvärldens senaste lista på svenska advokatbyråer och är också på en tredje plats i Fastighetsveriges lista på advokatbyråer som snurrar störst affärsvolym per anställd. Nu fortsätter resan mot att bli Sveriges mest framstående och respekterade fastighetsgrupp. Vi söker nu en senior biträdande jurist som ska förstärka teamet. Vill du vara med?


Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta med kvalificerad rådgivning avseende köp och försäljning av fastigheter och fastighetsbolag. Utöver transaktioner kommer du att tillhandahålla juridisk rådgivning vid övriga frågor som har anknytning till fastigheter såsom kommersiell hyresrätt, hyrestvister, fastighetsbildnings- och tillståndsfrågor, exploateringsjuridik, expropriation och andra markinlösenfrågor. Bland våra klienter finns såväl svenska som utländska aktörer på fastighetsmarknaden såsom privata och noterade fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, fonder och institutioner.


Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har arbetat ett antal år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med särskilt fokus på fastighetstransaktioner, och stark drivkraft att leverera hög kvalitet. Du är en van projektledare och du skriver och förhandlar transaktionsrelaterade avtal obehindrat. Det är förstås inte bara dina formella meriter vi värdesätter, dina personliga egenskaper är minst lika viktiga. För att trivas hos oss tror vi att du är prestigelös och engagerad, driven och med stor förmåga att skapa nya kontakter och långsiktiga relationer.


Du erbjuds

Är du den vi söker kommer du att trivas hos oss lika mycket som vi kommer trivas med dig! Genom vårt mentor- och talangprogram säkerställs att du får rätt förutsättningar för att utvecklas och växa. Vi arbetar starkt för sunda värderingar och aktivt mot all form av diskriminering och missgynnande baserat på otillåtna grunder. Du blir en del av en prestigelös, inkluderande och okomplicerad miljö där din kompetens och personlighet värdesätts och ges full potential att fortsätta utvecklas.


Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Törngren Magnell med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Törngren Magnell är en ledande svensk advokatfirma med inriktning mot transaktionsrådgivning och annan kvalificerad affärsjuridik.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Helena Woodcock
0733-10 95 85Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Törngren Magnell söker en fastighetsjurist med transaktionsfokus