Jurek

Servicefokuserad receptionist till AWA

AWA söker nu en receptionist till sitt trevliga kontor beläget mitt i centrala Göteborg. Har du en förmåga att leverera och upprätthålla förstklassig service både till kollegor och kunder? Då ska du söka denna varierade roll som receptionist!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som receptionist hos AWA får du en riktigt rolig och varierande arbetsdag med flertalet spännande arbetsuppgifter. I rollen ingår bland annat att ta emot besökare i receptionen, hantera porttelefon och post, iordningställande inför möten samt ha kontakt med externa leverantörer. Utöver detta så kommer du också att hantera administrativa arbetsuppgifter samt vara behjälplig vid olika events för såväl intern personal som för kunder.

 

Detta är en roll som är perfekt för dig som gillar att göra det lilla extra, oavsett om det handlar om att hålla kontoret fint, beställa blommor till en kollega som fyller år eller ordna med den veckovisa frukosten. Du trivs troligtvis i en roll där du får agera spindeln i nätet samtidigt som du gillar kombinationen av administration och mötet med människor.

 

 

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som har gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av arbete inom service. Har du tidigare arbetat i en liknade roll är detta meriterande men inget krav.

 

Som person är du positiv, noggrann, serviceminded och engagerad. Du ser vad som behövs göras för stunden och hjälper gärna till där det behövs. Du har en hög integritet och ett professionellt bemötande gentemot såväl kollegor som kunder och andra intressenter som kan komma att besöka kontoret. Vi tror att du som söker är en person som trivs en roll där du får ge utmärkt service och drivs av att göra det där lilla extra.

 

 

Du erbjuds

Ett spännande arbete som receptionist på AWAs fina kontor beläget mitt i centrala Göteborg. Här får du möjligheten att utvecklas och växa i rollen i en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina kompetenta och engagerade kollegor. Detta är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning med start snarast möjligt.

 

 

Om verksamheten

AWA är ett ledande konsultföretag inom IP (immaterialrätt) med närvaro i både Europa och Asien. AWAs kunder är innovationsintensiva företag – allt från uppstartsföretag till ägare av världens mest kända varumärken och patentportföljer. Med 170 patentingenjörer, jurister och immaterialrättsexperter finns djup kompetens inom såväl immaterialrättsstrategi och juridiska tjänster inom patent, varumärken, design och upphovsrätt. AWA grundades i Sverige 1897 och har i dag 300 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Belgien och Kina. Läs mer på www.awa.com.

 

 

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar AWA med Jurek Rekrytering & Bemanning, för frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 november

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Servicefokuserad receptionist till AWA