Jurek

Senior rekryterare för uppdrag på deltid

Är du en erfaren, självständig och trygg rekryteringskonsult som söker ditt nästa uppdrag? För kunds räkning söker vi just nu rekryterare för uppdrag på deltid, cirka 50%. Vår kund är ett managementkonsultbolag, med kontor beläget centralt i Stockholm.

 

 

Arbetsbeskrivning

I detta uppdrag kommer du ansvara för organisationens kompetensförsörjning, både på operativ och strategisk nivå. Detta innebär dels att ansvara för rekrytering hands on, i nära samarbete med rekryterande teamchefer, likväl som att se över processer, rutiner och arbeta med strategisk kompetensförsörjning. Du kommer spela en central roll i bolagets fortsatta tillväxt.

 

 

Vem söker vi?

Vi letar efter en erfaren konsult, med gedigen erfarenhet av rekrytering. Du är van att arbeta såväl operativt som strategiskt och trivs med den mixen. Du har sedan tidigare erfarenhet från konsultverksamheter med en förståelse för organisationsstrukturen. Som person är du trygg, självgående och engagerad. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och kommer gärna med förslag till förbättring och effektivisering.

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och kommer löpa fram till sista december, med chans till förlängning. Vi uppskattar omfattning till cirka 50%. Vi välkomnar dig som underkonsult att visa ditt intresse. Frågor? Hör av dig till My Andersson på my.andersson@jurek.se.

 

Sökord: recruitment, talent management, rekrytering, rekryteringskonsult, HR.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior rekryterare för uppdrag på deltid