Jurek Bemanning

Controller, Malmö

Som Controller hos oss blir du en del av Ikano Bostad som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt och med placering i Malmö.

 


Din roll på Ikano Bostad

Som Controller inom Bostadsutveckling ingår du i det vi kallar affärsstöd. Affärsstöd stöttar resten av verksamheten och du kommer att stötta Bostadsutvecklingschefen för Malmö/Lund/Göteborg och dennes personal. Du rapporterar till Business controller som ansvarar övergripande för controllingen på Bostadsutveckling och är placerad i Stockholm. I gruppen ingår ytterligare två controllers. Vid bokslut och vissa andra tillfällen innebär tjänsten arbete i Stockholm.

 

Dina uppgifter består bland annat av att:

 • Uppföljning och analys av enskilda bostadsprojekt (nyproduktion av bostadsrätter och hyresrätter)
 • Rapportering och analys av resultatet
 • Stötta bostadsutvecklingschef, regionchef, projektledningschef och projektansvariga
 • Vara bollplank i ekonomifrågor och ekonomiuppföljning
 • Du kommer att vara den som är länken mellan organisationen och ekonomiavdelningen.
 • Budget/prognos- och rapporteringsarbete
 • Delta i förbättringsprojekt

 

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt med chansen att växa och utvecklas i din roll. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

 


Är du rätt för Ikano?

Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

 • Du är civilekonom eller motsvarande med minst tre års erfarenhet av controlling.
 • Vi ser att du behärskar Officepaketet väl, med tonvikt på Excel.
 • Intresse utav digitalisering ser vi som positivt. Vi är i fasen att implementera ett ny BI system.
 • Du uttrycker dig väl på både i svenska och engelska.

Som person är du organiserad, noggrann, nyfiken och utvecklingsorienterad. Du har ett analytiskt intresse, är jordnära och prestigelös. Du är dedikerad, öppen och är beredd att hjälpa till där det behövs.

 

Ikano Bostad vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 


Bli en del av oss

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-12-13. Mer information om tjänsten kan ges av ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på Jurek Rekrytering & Bemanning via 070-7913980 eller mia.bailey@jurek.se

 


Om oss

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

 

Område:

Malmö

Skåne län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Mia Bailey

040-6027642

mia.bailey@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 28 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Controller, Malmö