Jurek Bemanning

Senior redovisningsekonom till konsultuppdrag i City

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som är erfaren redovisningsekonom och som vill jobba hos vår kund mitt i Stockholm City. Vår kund är ett spännande utbildningsföretag och arbetar med förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildning.

Detta är konsultuppdrag på ungefär tre månader med start omgående. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta brett med ekonomin i ett härligt team om 15 personer. Du har ett antal års erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete samt van vid personal - eller arbetsledaransvar.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att omfatta:

  • Leda, coacha och utveckla gruppen och stödja den i det dagliga arbetet
  • Arbeta proaktivt med att förbättra processer och tydliggöra rutiner
  • Ansvara för de projekt som drivs inom redovisningsgruppen
  • Genomföra medarbetarsamtal och lönesättning vid behov
  • Säkerställa att uppsatta arbetsuppgifter och mål nås vid varje periodbokslut

Vem är du?
Vi ser att du har flera års erfarenhet inom redovisning med självständigt ansvar för bokslut. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av att ha arbetat i en stor koncern med transaktionsrika flöden. Har du även erfarenhet från tjänsteorganisationer är det också meriterande.

Som person har du god samarbetsförmåga, är kommunikativ och bidrar till en bra stämning i ditt team. Du har ett genuint intresse för människor och ledarskap och du uppfattas som en förtroendegivande person och trygg i dig själv. Du är leveranssäker och trivs i en roll där du självständigt får lösa problem, utveckla och motivera dina medarbetare samt skapa förutsättningarna för ett bra teamarbete.

Du erbjuds
Tjänsten är perfekt för dig som är erfaren redovisningsekonom och som söker ett kortare uppdrag inom redovisning med mycket ansvar. Tjänsten startar omgående och sträcker sig ungefär tre månader framåt. Du kommer att bli anställd som konsult hos Jurek Rekrytering och Bemanning alternativt så är du underkonsult.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se

 vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior redovisningsekonom till konsultuppdrag i City