Jurek

Senior redovisningschef till uppdrag i Söderort

Arbetsbeskrivning:

För kundsräkning söker vi en erfaren och prestigelös redovisningschef som kommer ansvara för månads- kvartals och årsbokslut. Vidare kommer du göra koncernredovisningen för en mindre fastighetskoncern samt stötta redovisningsteamet i diverse olika redovisningsfrågor. Du kommer även sköta koncernrapportering samt övrig rapportering kopplat till de olika verksamhetsområdena. Du kommer rapportera till CFO samt ha personalansvar för 4 personer.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Månads- och årsbokslut

• Deklarationer

• Koncernredovisning samt konsolidering

• Rapportering

• Personalansvar

• Ad hoc uppgifter

 

Vem är du?

Du är en erfaren konsult och trivs i roller där du får jobba hands-on med redovisning samt har erfarenhet från koncernredovisning. Du har tidigare haft personalansvar och tar stort ansvar för dina kollegor i ekonomiteamet. Vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat i fastighets- eller entreprenadbransch. Som person är du nyfiken, trygg, kommunikativ och van ledare från olika ekonomiroller. Du jobbar gärna med utveckling av processer och rutiner samt utveckling av rapportering. Kunden använder idag Aaro, 3L samt Palette för den löpande redovisningen. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i mitten på oktober alt början av november och som förväntas fortlöpa i 12 månader. Kunden har sitt kontor på södra sidan av Stockholm Stad och under rådande omständigheter kan delar av arbetet ske på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior redovisningschef till uppdrag i Söderort