Jurek Bemanning

Juriststudent till fastighetsbolag centralt i Stockholm

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en Juriststudent för arbete cirka 1-2 dagar i veckan. Vår kund äger och förvaltar bostadsfastigheter i framförallt Stockholmsområdet och sitter centralt i Stockholm. I rollen kommer du att arbeta administrativt och stötta chefsjuristen med juridiska arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta följande:

- Sortera originalhandlingar, skanna och upprätta strukturerade avtalspärmar och liknande.
- Besvara enklare juridiska frågor från regionkontoren och hjälpa till att kontrolläsa kvartalsrapporter och årsredovisningar.
- Upprätta enklare avtal, bolagsdokumentation, behörighetshandlingar samt administrera och strukturera transaktionsdokumentation.
- Strukturera styrelsematerial inför styrelsemöten.
- Assistera med dokumentationshantering i samband med finansieringar och inköp av nya aktiebolag.
- Assistans med hantering av policydokumentation samt compliancefrågor.
- Översätta olika handlingar till engelska.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar juridik, exempelvis termin tre då du har kommit en bit in i studierna. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat administrativt och serviceinriktat. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person söker vi dig som är noggrann, strukturerad och har en känsla för kvalitet. Du ska vara prestigelös i din natur och kunna hugga i där det behövs.

Du erbjuds

Ett meriterande extraarbete på ett framgångsrikt fastighetsbolag. Vår kund sitter centralt i Stockholm och du kommer själv kunna styra när du arbetar, beroende på schemat i skolan. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos vår kund. Uppdraget är med start så snart som möjligt och kommer pågå tillsvidare. Vi intervjuar löpande, vänta därmed inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor gällande tjänster är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juriststudent till fastighetsbolag centralt i Stockholm